Novemberben mutatják be az új Bond-filmet

2020. június 17., szerda, Magazin

Megint változott az új James Bond-film bemutatójának ideje, most öt nappal előbbre hozták. Számos más, nagy költségvetésű amerikai film debütálásának dátuma is módosult.

  • A James Bondot alakító Daniel Craig  Fotó: Origo.hu/ Collection Christophel/© Eon Productions / B23/Eon Productions / B23
    A James Bondot alakító Daniel Craig Fotó: Origo.hu/ Collection Christophel/© Eon Productions / B23/Eon Productions / B23

A Variety filmes lap számolt be arról, hogy a Nincs idő meghalni bemutatójának napja Észak-Amerikában november 20-án lesz, ezt a film hivatalos Twitter-oldalán fedezték fel. Eddig kétszer változott a bemutatás napja: eredetileg április 10-én láthatták volna a mozinézők, de a világjárvány miatt november 25-re halasztották, ez került most öt nappal korábbra.

A Bond-filmet így egyszerre kezdik vetíteni a Pixar Lelki ismeretek című produkciójával az amerikai hálaadásnap előtti hétvégén, amikor rendszerint kiemelkedő a mozik látogatottsága. A Lelki ismereteket június 19-én mutatták volna be, de még tavasszal kijelölték az első vetítés új őszi dátumát, november 20-át.

A Bond-filmet azt követően hozták váratlanul előbbre, hogy a Warner Bros. stúdió péntek éjjel két héttel későbbre, július 31-re tolta Chistopher Nolan új akcióthrillere, a Tenet bemutatását. A DC képregényfilmje, a Wonder Woman 1984 debütálása augusztus 14-ről október 2-ára, a negyedik Mátrix-film prömierje 2022. április 1-ére csúszott.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 556
szavazógép
2020-06-17: Magazin - :

Az átlagos: Ursus Premium (Sörcsap – a székely sörkalauz)

Még most is annak tartják, egykoron lehet, hogy a romániai sörök királya volt az Ursus, ám amikor mioritikus hazánkat is elérte a kézművesser-forradalom, egy kicsit idejétmúlttá vált ez a reklámszlogen. Köztudott, hogy az utóbbi időben számos olyan habos nedű – legyen az nagyüzemi vagy éppen kis manufaktúrák sörkülönlegessége – jelent meg a hazai piacon, mely sokkal jobb, mint az Ursus Premium.
2020-06-16: Belföld - :

Szőcs Zoltán fellebbezését is elutasították

A Brassó Megyei Törvényszék – akárcsak június 10-én Beke István esetében - kedden megalapozatlannak ítélve jogerősen elutasította Szőcs Zoltán feltételes szabadlábra helyezési kérését, amit védence nevében a brassói Tiberiu Țârmure ügyvéd nyújtott be. Ugyanakkor 50 lej bírósági költség kifizetésére kötelezi Szőcs Zoltánt.