Medve elől menekült

2020. június 29., hétfő, Belföld

Helikopterrel mentettek ki egy turistát a Fogarasi-havasokból, miután egy medvével találkozott.

Adrian David, a nagyszebeni hegyimentő-szolgálat vezetője szerint az incidens még szombat este történt: a turista egy medvével találkozott a gerincen, megijedt, és miközben menekülni próbált, mindkét lábára megsérült. A pácienst a nagyszebeni sürgősségi kórházba szállították.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 753
szavazógép
2020-06-29: Belföld - :

Fertőzőgócok

Tizenöt újabb afrikai sertéspestis fertőző gócpontot fedeztek fel a hatóságok, ebből kettő-kettő Bihar és Szatmár megyében található – közölte pénteken az élelmiszer-biztonsági és állategészségügyi hatóság.
2020-06-29: Belföld - :

Hírsaláta

KIFARAGTAK EGY REZERVÁTUMBÓL. Szűk volt a hely a rönkszállító kamionoknak, ezért csak úgy kifaragtak a sziklából a Gorj megyei Sohodol-szorosban, amely természetvédelmi és Natura 2000-es minősítésű terület is.