Elhalálozás

2020. július 17., péntek, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága édesanya, nagymama, dédnagymama, rokon és jó szomszéd, a barátosi születésű
TAMÁS BERTA
életének 87. évében visszaadta lelkét Teremtőjének.
Temetése 2020. július 18-án, szombaton 14 órakor lesz a barátosi temetőben.
A gyászoló család
1115866


Szomorúan szól egy kis falu harangja, ezt egy édesanya már nem hallja. Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, amit a két szorgos kezeddel építettél. Itt hagytál mindent, amiért küzdöttél, itt hagytál minket, akiket tiszta szívből szerettél. Szeretet és jóság voltál, a családodért éltél-haltál, szerető szíveddel oly sok jót adtál, Isten kegyelméből most megváltást kaptál. A sok fájdalom elillant, tovatűnt egy perc alatt, erre várt a meg­fáradt szíved, erre kérte az Urat. Bíztunk az életben, hittünk a gyógyulásban, de ha már abban nem, legalább a csodában. Küzdöttél végig, míg erődből tellett, élni akartál, de a halál nem kegyelmezett. Nyugodj csendben, legyen békés álmod, találj, anyu, odafönn örök boldogságot.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy
MAKSAI IBOLYA
életének 64. évében hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után 2020. július 4-én 12.20-kor örökre megpihent.
Búcsúzik tőle
szeretett családja, drága kis unokái, Lilike és Viktorka, kedves barátnői, barátai, mindazok, akik ismerték és szerették
4317970

Köszönetnyilvánítás

Köszönjük!

Szavakkal nem is lehet igazán kifejezni, hogy milyen nagyra értékeljük mindazt a szeretetet és támogatást, amely ebben a szomorú időszakban a családunk felé áradt.

Hálásan köszönjük mindannyiuknak, mindig emlékezni fogunk az Önök jóságára.

A néhai Damian Mária családja


Részvét
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki régi osztálytársunknak és kollégánknak, Demeter Dávidnak és családjának lányuk, dr. DEMETER ANNA
elhunyta alkalmából.
Dóra és István
4317955

Megemlékezés
„Előfordult néha, hogy nem szólt a zene, / De olyankor vállamon volt nagyapa keze. / Szívünkben örökké otthonod találod, / Szerető könnyekkel hiányol családod.” (unokád, Joó Zsolt Kristóf)
Soha el nem múló szeretettel emlékezünk
 id. NAGY CSABÁRA halálának nyolcadik évfordulóján. Áldott emlékét szívünkbe
zárva őrizzük. Pihenése
legyen békés, csendes.
Szerető családja
4317977
Szívünk mély fájdalmával, de Isten akaratában megnyugodva, fájó szívvel emlékezünk a kézdivásárhelyi
id. BERKI JÁNOSNÉ
SZABADOS ERZSÉBETRE
halálának hatodik évfordulóján. Emléke legyen áldott,
pihenése csendes.
Szerettei
1105
A sötétség törvényét a feledésnek adtam, s a fény szabadságát, ím, befogadtam. Szeretettel emlékezünk KACSÓ ALBERTRE halálának ötödik évfordulóján. Csendes pihenését őrizze az örök szeretet.
Családja
4448/b
Volt egyszer egy mese, nem mondták el végig, nem jutottak tovább, csak a közepéig, beleszólt a végzet ebbe a mesébe, amikor a legszebb volt, akkor hagyták félbe. Fájó szívvel
emlékezünk a kovásznai
KOCSIS ANDRÁSRA,
akit kilenc éve kísértünk
utolsó útjára.
Özvegye, gyermekei, menyei, unokái, testvérei, sógorai, közeli és távoli rokonai
20462
Fájó szívvel emlékezünk drága jó édesapánkra, a bibarcfalvi VIRÁG ÁRPÁDRA halálának tizenhatodik évfordulóján. Nyugodjék békében.
Leányai, Edit és Viola, veje, István, unokája, Tímea
4317946
Az idő elmúlhat, telhetnek az évek, amíg élünk, velünk van fájó emléked. Szívünk szeretetével emlékezünk a sepsiszentgyörgyi
ASZALOS ERZSIKÉRE
halálának ötödik évfordulóján.
Szerettei
4317948
Öt éve, hogy a kedves és jó barátnőnk, ASZALOS ERZSIKE egészségügyi asszisztens átköltözött az árnyékvilágba. Önzetlenségét, mosolyát soha nem feledjük. Nyugodjon békében.
Barátai és barátnői
4317944
Oly szomorú nélküled élni, téged mindenütt hiába keresni. Téged várni, aki már nem jössz többé, szeretni fogunk mindörökké. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk MÁRKÓ ZOLTÁNRA halálának hatodik hetében. Emléke szívünkben örökké élni fog.
Szerettei
4317956
Elvitted a derűt, a fényt, a meleget, csak egy sugarat hagytál itt, az emléked. Bennünk él egy arc és végtelen szeretet, amit tőlünk soha, de soha senki el nem vehet. Hiányodat feldolgozni nem lehet, csak próbálkozunk élni nélküled. Emlékezünk
DÁLNOKI ZOLTÁNRA halálának harmadik évfordulóján.
A gyászoló család
4317964
Ezernyi emléket őrizve szívünkben emlékezünk a gidófalvi születésű sepsiszentgyörgyi BOD IRÉNKÉRE, akit ma egy éve kísértünk utolsó útjára. „Fájó szívvel kérünk, Istenem, öleld át helyettünk, add, hogy nyugalma legyen csendes és emléke áldott.”
Élettársa, Marucza Géza, mostohalányai
és azok családja
4317973

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1426
szavazógép
2020-07-17: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Kiállítás
AZ ERDÉLYI MŰVÉSZETI KÖZPONTBAN (Sepsiszentgyörgy, Olt utca 2. szám) ma 18 órától megnyitják Nagy Albert festőművész kiállítását. A megnyitót az épület mögötti udvaron tartják. A vendégeket Vécsi Nagy Zoltán, az Erdélyi Művészeti Központ vezetője köszönti. A kiállítást megnyitja Gazda József művészettörténész. A tárlat megtekinthető július 18. és augusztus 21. között keddtől péntekig 10–17, szombaton 10–18 óráig.
2020-07-17: Sport - :

Fontos mérkőzést játszik Nagyszebenben a Sepsi OSK (Labdarúgás)

A legutóbbi játéknapon a három pontot begyűjtő Sepsi OSK szombaton 18 órától a spanyol Rubén Albés által irányított FC Hermannstadt vendégeként lép pályára az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság alsóházi rájátszásának 10. fordulójában. A mérkőzést a Digi Sport, a Telekom Sport és a Look Sport élőben közvetíti.