Ittasan a forgalomban

2020. július 20., hétfő, Közélet

Péntek hajnalban Maksán állított meg a rendőrség egy járművet, melynek vezetőjét a rutinellenőrzés részeként alkoholszondába fújatták.

A mérőműszer 0,80 mg/l alkoholtartalmat igazolt a húszéves fiatalember leheletében, ezért vérvételre kísérték, nevére ittas vezetésért bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak. (dvk)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Ön szerint mikor bontják le az úzvölgyi katonatemetőben felállított betonkereszteket?eredmények
szavazatok száma 369
szavazógép
2020-07-20: Közélet - :

Lebukott a merész sofőr

A megengedett sebességhatárt átlépve autózott, ezért állítottak meg a napokban a megyeszékhelyi rendőrök egy járművet, melynek 23 éves vezetője azonban nem tudta felmutatni az ellenőrzéskor kért iratot.
2020-07-20: Belföld - :

Növekszik a fertőzöttségi arány

681 új koronavírus-fertőzést igazoltak a legutóbbi 24 óra alatt az országban, 8570 teszt után, ebből 10 esetet megyénkben jegyeztek. Ez azt jelenti, hogy a pozitív tesztek aránya 7,9 százalékra nőtt, miután szombaton 4,74, vasárnap pedig 5,15 százalékon volt ez a mutató.