Kupadöntő óriáskivetítőn

2020. július 20., hétfő, Közélet

Két óriáskivetítőn élőben nézhető a Sepsi OSK és FCSB közötti labdarúgó Román Kupa döntő mérkőzés a megyeszékhelyi városi stadionban szerda este. Az egészségmegőrző intézkedések értelmében a stadionban legtöbb 500-an tartózkodhatnak. A mindössze 1 lejes jelképes áron értékesítendő jegyek kedd reggel 8-tól kaphatók.

  • Fotó: Facebook / Sepsi OSK
    Fotó: Facebook / Sepsi OSK

A Sepsi OSK focicsapat történelmet írt azáltal, hogy bekerült a Román Kupa döntőjébe, így szerda este 8 órától Ploiești-en fog megmérkőzni a FCSB csapatával. A városháza közleményében írják, hogy a koronavírus-járvány miatt a stadionokba jelenleg még tilos a belépés, ezért Sepsiszentgyörgy Önkormányzata a Kónya Ádám Művelődési Házzal és a Sepsi OSK-val közös szervezésében két óriáskivetítőn élőben közvetíti a szerdai mérkőzést a városi stadionban, betartva a hatósági előírásokat. A vetítésen korlátozott számú néző vehet részt, így a létesítménybe legtöbb 500-an léphetnek majd be. A mérkőzés teljes ideje alatt védőmaszkot kell viselni. Az ülőhelyeket a javasolt távolságtartással lehet elfoglalni, belépéskor mindenki testhőmérsékletét megmérik.

A belépőjegy ára jelképes, mindössze 1 lej, kedd reggeltől kapható a főtéri jegyirodában, illetve megvásárolható online a www.biletmaster.ro felületen. Egy szurkoló legtöbb négy jegyet vásárolhat. A jegyek részt vesznek egy tombolasorsoláson, amelynek nyereménye egy focilabda és egy személyre szabott Sepsi OSK-zászló. A szerda este 8-kor kezdődő mérkőzésre 7 órától lehet a stadionba belépni.

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata és a Sepsi OSK Klub kéri az eseményen részt vevőket, saját és mások egészségének megőrzése érdekében tartsák be a korlátozásokat. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
A megyei önkormányzati választásokon mely párt tanácstagjelöltjeit támogatja?

eredmények
szavazatok száma 1869
szavazógép
2020-07-20: Belföld - :

Növekszik a fertőzöttségi arány

681 új koronavírus-fertőzést igazoltak a legutóbbi 24 óra alatt az országban, 8570 teszt után, ebből 10 esetet megyénkben jegyeztek. Ez azt jelenti, hogy a pozitív tesztek aránya 7,9 százalékra nőtt, miután szombaton 4,74, vasárnap pedig 5,15 százalékon volt ez a mutató.
2020-07-21: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Szabadtéri filmvetítések
SEPSISZENTGYÖRGY. Az ’56-os emlékparkban (a Kónya Ádám Művelődési Ház udvarán) ma 21.30-tól (esőnap: 22-én, szerdán 21.30-tól) A hegyek szigete című 1993-as, román–francia–német játékfilmet vetítik.