Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Sepsi Paintball Party

2007. július 16., hétfő, Sport

Az elmúlt hét végén az Olt partján tartották meg az első Sepsi Paintball Partyt. Az esemény szervezője a megyeszékhelyi PPZ Army és a Sepsi Rádió volt.

Az egynapos küzdelemsorozat végeredménye: 1. VBK, 2. Capitaly, 3. Mamut. A rendezvényen több bemutató összecsapásra is sor került. Ilyen volt például a Relax együttes és a Jocó Junior, Kelemen Ida, valamint az András Sándor alkotta trió közötti megmérettetés. Az amatőrök mellett a profik is szóhoz jutottak, hiszen városunk legjobb harcosai legyőzték a szomszédos Brassó válogatottját. A viadal talán legérdekesebb pillanatai közé tartozott a profi paintballozók és a hivatásos vadászok közötti küzdelem. Hat vadász, három paintballozóval szemben... Ennek ellenére az emberhátrányban levő és csak festékgolyókat lövöldöző megyeszékhelyi paintballozók ,,kilőtték" a vadászokat.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 1156
szavazógép
2007-07-16: Sport - x:

Az V. Szentgyörgy Félmaraton (Előzetes)

A sepsiszentgyörgyi Gáll Lajos Futókör július 28-án immáron ötödik alkalommal szervezi meg a már hagyományos Szentgyörgy Félmaratont.
2007-07-16: Sport - Tibodi Ferenc:

Harcra készen! (Kézilabda)

Másfél hónappal a 2007—2008-as kézilabda-bajnokság rajtja előtt keményen dolgoznak a szentgyörgyi lányok! Mindenki komolyan veszi a felkészülést, hiszen az MSC — szeptember első szombatján — többéves kihagyás után újra hazánk legjobb női kézilabdacsapatai mellett lép pályára.