Labdarúgás, 1. LigaVáltozott a Sepsi OSK mérkőzésének időpontja

2020. július 25., szombat, Sport

Eredetileg vasárnap 16 órától kezdődött volna az FC Voluntari–Sepsi OSK mérkőzés, azonban a Kolozsvári CFR–FC Botoșani találkozó elhalasztása miatt a Hivatásos Labdarúgó Liga úgy döntött, a háromszéki csapat mérkőzését későbbi időpontra ütemezi, így vasárnap 20 órától hangzik fel a kezdő sípszó.

  • Fotó: Facebook / Sepsi OSK
    Fotó: Facebook / Sepsi OSK

A hétvégén a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság felsőházában a 9., míg az alsóházában a 11. fordulót rendezik. Az FC Dinamo–FC Hermannstadt találkozót már korábban elnapolták a fővárosi labdarúgók tömeges megfertőződése, valamint a bukaresti csapat kéthetes karanténba helyezése miatt. Hasonló helyzetben van az elmúlt két szezon bajnoka, a Kolozsvári CFR is, amelynél 16 játékos és 10 stábtag kapta el a koronavírust, így az FC Botoșani elleni, eredetileg vasárnapra tervezett meccset kedden rendezik meg. Ma a Jászvásári Poli közösségi oldalán közölte, hogy egy játékosuk tesztje szintén pozitív lett, aminek következtében az Academica Clinceni elleni mérkőzésüket vasárnapra napolták. A pozitív eredményt követően, a jászvásári csapat holland hátvédje, Rodny Lopes Cabral újabb teszten esett át, amely ezúttal negatív lett.

A felsőházi rájátszás 9. fordulójának programja: Medgyesi Gázmetán–FCSB (ma, 21 óra), Kolozsvári CFR–FC Botoșani (kedd, 21.30 óra), Astra Giurgiu–Craiova (szerda, 20.30 óra). Az alsóházi rájátszás 11. fordulójának programja: FC Viitorul–Chindia Târgoviște (ma, 18 óra), Academica Clinceni–Jászvásári Poli (vasárnap, 14.30 óra), FC Voluntari–Sepsi OSK (vasárnap, 20 óra), az FC Dinamo–FC Hermannstadt mérkőzést elhalasztották.

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1691
szavazógép
2020-07-24: Közélet - Nagy D. István:

Húsz nap bizonytalanság és szenvedés (Alprefektusi járványnapló)

Facebook-oldalán osztotta meg betegségének tapasztalatait Cosmin Boricean, Kovászna megye alprefektusa, aki három hetes kezelés után hagyhatta el a Kovászna megyei sürgősségi kórházat, ahol koronavírus fertőzéssel ápolták. A kormányhivatal vezetője járványnaplónak szánt bejegyzésében részletesen kitér megfertőződésének lehetséges okaira, a tünetek megjelenésétől számítva 29 napig elhúzódó betegsége lefolyására, illetve a lábadozásra. Boricean méltatja a kórház szakembereit és arra kér mindenkit, ne vegye félvállról az óvintézkedéseket, mivel nagyon alattomos kórokozóval állunk szemben, amely bárkire, bármikor lecsaphat.
2020-07-27: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Szabadtéri filmvetítések
SEPSISZENTGYÖRGY. Az ’56-os emlékparkban (a Kónya Ádám Művelődési Ház udvarán) az e heti program: július 28-án, kedden 21.30-tól (esőnap: július 29., 21.30) Egy és fél herceg, július 30-án, csütörtökön 21.30-tól (esőnap: augusztus 1., szombat 21.30) Valami Amerika 3. Jegyeket 10, illetve 5 lejes áron a Művész mozi jegypénztárában lehet váltani hétfőn, szerdán és pénteken 12–20, kedden, csütörtökön és esőnap esetén 14–22 óráig.