LabdarúgásMexikó a bronzérmes

2007. július 16., hétfő, Sport

A mexikói válogatott 3—1-re legyőzte Uruguay csapatát a labdarúgó Copa America harmadik helyéért rendezett mérkőzésen.

A találkozó kulcsmomentuma a 38. percben következett be, amikor a 14-szeres Copa-bajnok ,,uruk" részéről Diego Lugano a büntetőterületen belül buktatta Gerardo Torradót, amiért ő maga piros lappal, csapata pedig egy Cuauhtemoc Blanco által érvényesített 11-essel bűnhődött. A második félidőben már kiütközött az emberelőnyben játszó mexikóiak fölénye, akik két távoli találattal döntötték el a meccset. A végeredmény: Mexikó—Uruguay 3—1 (1—1), gólszerzők: Blanco (38.), Bravo (68.) Guardado (76.), illetve Abreu (22.).

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesznek-e újabb szigorítások a koronavírus-járvány miatt Romániában?
eredmények
szavazatok száma 130
szavazógép
2007-07-16: Sport - x:

Elődöntőben az osztrákok és a csehek (Labdarúgás)

Ausztria hosszabbítás után verte az Egyesült Államokat, míg Csehország büntetőpárbajban Spanyolországot, így mindkét győztes bejutott az elődöntőbe a Kanadában zajló U20-as labdarúgó-világbajnokságon.
2007-07-16: Közélet - Simó Erzsébet:

Az RMDSZ nem zárkózik el a jelöltlista módosításától

A romániai magyarság számára sikeres európai parlamenti választás érdekében az RMDSZ Állandó Bizottságának szombati ülése megerősítette a szövetségi elnök Tőkés Lászlóval folytatott párbeszédre tett javaslatát, és eldöntötte, hogy nem zárkózik el a jelenlegi jelöltlista módosításától sem.