Elhalálozás

2020. augusztus 24., hétfő, Elhalálozás

Elhalálozás
Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a drága jó édesapa, nagytata, testvér, após, apatárs, keresztapa, sógor, közeli és távoli rokon, jó szomszéd és ismerős,
özv. FERENCZ SÁNDOR
szerető szíve életének 86., özvegységének 5. évében 2020. augusztus 23-án rövid szenvedés után
megszűnt dobogni.
Temetése 2020. augusztus 25-én 14 órakor lesz a kézdivásárhelyi római katolikus temetőben.
A gyászoló család
1146
Köszönet
Szívből köszönjük a részvétnyilvánítást, az együttérzést mindazoknak, akik drága édesanyánk, ZÁGONI IRÉN temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.
A gyászoló család
4318420
Megemlékezés
Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi születésű MOLNÁR PÉTERRE
halálának 11. évfordulóján. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
Özvegye és fiai,
Szilárdka és Pepike
4462/b
„Nem vártok már minket ragyogó szemekkel, / Nem örültök már nekünk szerető szívekkel. / De egy könnycsepp a szemünkben Értetek él, / Egy gyertya az asztalon Értetek ég. / S bennünk él arcotok, egy végtelen szeretet, / Amit tőlünk soha senki el nem vehet. / Telhetnek hónapok, múlhatnak évek, / Szívből szeretünk s nem felejtünk Titeket!” Soha el nem múló szeretettel emlékezünk
PÁL ÉVÁRA és PÁL LAJOSRA (ÖCSIRE) haláluknak ötödik, valamint harmadik évfordulóján. Nyugalmuk legyen csendes, emlékük áldott.
Bánatos leányaik
és szeretteik
1115919
Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk édesanyámra, PETKE MARGITRA halálának első évfordulóján. Emléke szívünkben örökké élni fog.
Bánatos családja
4318391
Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi
id. HORVÁTH ANDRÁSRA halálának 50. és
HORVÁTH EMMÁRA
(szül. INCZE) halálának 12. évfordulóján.
Nyugodjanak békében.
Fiuk, Mihály, menyük,
négy unokájuk
és négy dédunokájuk
4318413
Fájó szívvel emlékezünk a drága jó édesanyára, a brassói KISS ANNÁRA halálának 16. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
Szerettei
4318421
Fájó szívvel emlékezünk SZILVÁSI ERZSÉBETRE,
aki négy éve távozott. Örökké élni fog szívünkben. Drága Erzsike,
nyugodj csendesen.
Nagynénéd, Irénke
4318414

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 726
szavazógép
2020-08-23: Sport - Miska Brigitta:

Lesgól miatt szenvedett vereséget a Sepsi OSK (Labdarúgás, 1. Liga)

A sepsiszentgyörgyi csapat vereséggel kezdte negyedik élvonalbeli idényét. A piros-fehér mezesek az 1. fordulóban hazai pályán az előző szezon ezüstérmese, a Craiova együttesétől kaptak ki, miután az olténiai gárda a hajrában lesgólt szerezve gyűjtötte be a három pontot.
2020-08-24: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Múzeumkerti beszélgetések Baróton
Augusztus 25-én, kedden 18 órától a baróti Erdővidék Múzeuma kertjében Népdalaink bűvöletében címmel beszélgetésre kerül sor a baróti Bujka énekegyüttes tagjaival megalakulásuk körülményeiről, munkájukról, a népdalhoz való kötődésükről, terveikről. Házigazda: Hoffmann Edit muzeológus. A találkozóra érvényes a járvány ideje alatt előírt összes óvintézkedés, a szájmaszk viselése és a megfelelő távolság betartása.