Elhalálozás

2020. szeptember 4., péntek, Elhalálozás

Elhalálozás
Mélyen megrendülve, fájdalmas szívvel és lélekkel, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy
RÁKOSSY KÁROLY LAJOS
nyugalmazott református ­lelkipásztor
életének 75., házaséletének 44. évében 2020. szeptember 3-án türelemmel viselt betegség után visszaadta lelkét Teremtő Urának.
Drága halottunk földi maradványait 2020. szeptember 5-én 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a felsőcsernátoni temetőben.
A gyászoló család
1164
Isten akaratát elfogadva, fájdalommal értesítjük rokonainkat, ismerőseinket, hogy a sepsiszentgyörgyi
BORBÉLY SÁNDOR
volt textilgyári alkalmazott
2020. szeptember 3-án
életének 72. évében
békésen megpihent.
A gyászszertartás szombaton 15 órától lesz.
Részvétfogadás 14.30-tól
a szemerjai régi temetőben
a sírnál.
Búcsúzzunk egy-egy szál virággal, a koszorúra szánt összeget felajánljuk az egyházközségnek.
Gyászoló szerettei
1115949
Csendesen alszik, megpihen végleg, angyalok bölcsője ringatja. Már nem jöhet vissza, hiába hívjuk, emléke szívünkben otthonra talál.
Mély fájdalommal, megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a rétyi
özv. IZSÁN GIZELLA
életének 86. évében rövid szenvedés után elhunyt.
Temetése 2020. szeptember 5-én 14 órakor lesz
a rétyi temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Búcsúznak
gyermekei, unokái, dédunokái és azok családja
4318583
Köszönet
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, a bikfalvi MOLNÁR JENŐ temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek és a nehéz percekben mellettünk voltak.
A gyászoló család
4318573
Megemlékezés
Kegyelettel emlékezünk
dr. TÜDŐS KINGÁRA halálának első évfordulóján.
Barátai
H.
Fájó szívvel és kegyelettel emlékezünk a nagybaconi ­BOGDÁN EMILRE halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
1115947
Halálának első évfordulóján fájó szívvel emlékezünk
dr. TÜDŐS S. KINGÁRA.
Testvére és családja
1115943
Fájó szívvel emlékezünk TRIBEL JÁNOSRA halálának hetedik évfordulóján.
Szerettei
4318317
Kegyelettel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi GÖDRI BARNÁRA halálának 10. évfordulóján. Nyugodjék békében, emléke legyen áldott.
Akik ismerték és szerették,
áldozzanak egy percet
az ő emlékének.
Szerettei
4318520
„Ne fájjon nektek, hogy már nem vagyok, hiszen napként az égen nektek ragyogok. Ha szép idő van és szép az ég, jusson eszetekbe a sok szép emlék. Ha rám gondoltok, soha ne sírjatok, hiszen a szívetekben jó helyen vagyok.” Könnyes szemmel és fájó szívvel emlékezünk a rétyi id. KOVÁCS ISTVÁNRA halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4318556
Életed úgy múlt el, mint egy pillanat, de emléked szívünkben örökre megmarad. Szerető szíved pihen a föld alatt, minden érted hulló könnycsepp nyugtassa álmodat. Fájó szívvel emlékezünk a kovásznai DERZSI JOLÁNRA halálának 28. évfordulóján. Nyugodj csendesen.
Szerettei
4318555
„Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél, nem haltál meg, csak álmodni mentél. Szívünkben itt él emléked örökre, a csillagok útján utazol tovább, ott várj ránk, ha a mi időnk itt, a földön lejár.” Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk az étfalvazoltáni GÁL PÉTERRE halálának 14. évfordulóján.
Szerettei
4318553
Szomorú szívvel emlékezünk a bardoci GÁSPÁR ROZÁLIÁRA halálának 10. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
Szerettei
4318562
Kegyetlen volt a sors, elrabolt tőlünk. Őrök hiányát érezve, jóságos szeretetét szívünkbe zárva emlékezünk az árkosi ­DEZSŐ RÓZÁRA (szül. MOLNÁR) halálának második évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4318561
Fájó szívvel emlékezünk édesanyámra, özv. SEGAT MÁRIA MAGDOLNÁRA (szül. TANKÓ) halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott. Nyugodjék békében.
Fia, Karcsika, menye, ­Cecília, unokái, Boróka, Petra, ­Fruzsina és szerettei
4318564
Szeptember 6-án lesz négy éve, hogy utolsó útjára kísértük a baróti születésű id. SZŐCS ISTVÁNT. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4318565
„Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél, nem haltál meg, csak álmodni mentél. Szívünkben itt él emléked örökre.” Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk ifj. CSÁNGÓ SÁNDORRA halálának hatodik évfordulóján. Emléke legyen áldott.
Szerettei
4318571
Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a két éve elhunyt GÁLL ILDIKÓRA.
Özvegye, édesanyja,
lánya és családja
4318557
Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi id. TÓDOR ÁRPÁDRA halálának 11. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4318576
„Elhagyták a házat, amit úgy szerettek, itt hagytak mindent, amiért küzdöttek. Már Nélkülük jön el a nyár, az ősz a tél, a tavasz, de bármilyen szép is, Nélkülük nem lesz ugyanaz. Bocsássanak meg, ha valamit hibáztunk, nem tudtuk megmenteni, pedig próbáltuk. Kérjük Istent, hogy jól bánjon Velük, helyettünk angyalok simogassák fejük. Olyan drágák voltak nekünk, hogy azt nem pótolja senki, lelkünk sebeit nem gyógyítja semmi.” Soha el nem múló szeretettel emlékezünk MAKÓ EDIT ÁGNESRE és MAKÓ SÁNDORRA haláluk első évfordulóján. Nyugalmuk legyen csendes, emlékük áldott.
Fájó szívvel emlékeznek
gyermekeik, Réka és Attila
4318585

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye az iskolakezdésről?eredmények
szavazatok száma 1037
szavazógép
2020-09-04: Sport - :

Van Aert nyerte a Tour de France ötödik szakaszát (Kerékpározás)

A belga Wout Van Aert volt a leggyorsabb szerdán a Tour de France országúti kerékpárverseny ötödik szakaszán, amelyen Julian Alaphilippe húsz másodperces időbüntetése miatt elveszítette az összetettben élen állónak járó sárga trikót.
2020-09-03: Közélet - :

Eltűnt kislányt keresnek

Eltűnt egy 14 éves kislány Sepsikőröspatakról.