Baleset a város végén

2020. szeptember 6., vasárnap, Közélet

Személyi sérüléssel járó közúti baleset történt Sepsiszentgyörgyön a Csíkszereda felőli városvég közelében péntek délután.

Egy, az Oltmező úton a híd felől érkező személygépkocsi balra be akart kanyarodni a Csíki utcába, jött szemből egy másik autó, amelynek nem adott elsőbbséget és megütötte. Az ütközés következtében a szabályosan közlekedő személygépkocsi két utasa, egy 40 éves nő és egy 10 éves kislány megsérült, kórházba szállították őket. A vétkes 52 éves gépkocsivezető leheletében 0,34 mg/l szesztartalmat mértek. A vérben kimutatandó pontos alkoholtartalom megállapítására kórházba kísérték vérvételre. A rendőrök gondatlanságból elkövetett testi sértésért vizsgálati iratcsomót nyitottak. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1478
szavazógép
2020-09-06: Belföld - :

Aggasztó adatok Háromszékről

Szombaton megdőlt a Háromszékről egy nap alatt jelentett új koronavírusos esetek rekordja: a stratégiai kommunikációs törzs a péntek délelőtt – szombat délelőtti időszakban a hétköznapi átlagos – 22 380 – tesztfeldolgozás mellett 1269 újabb fertőzöttről adott tájkoztatást, ebből 27 esetet Kovászna megyéből jelentettek.
2020-09-07: Elhalálozás - :

Elhalálozás