LabdarúgásGolofca kölcsönbe érkezik

2020. szeptember 8., kedd, Sport

A Sepsi OSK hétfőn közösségi oldalán jelentette be, hogy Cătălin Golofca egy évre kölcsönbe érkezik a Kolozsvári CFR csapatától. A kincses városi együttes már szombaton közölte, egyezségre jutott a háromszéki klubbal a játékos jövőjét illetően.

„Cătălin Golofca is a Sepsi OSK-nál folytatja. Tovább erősödött a keret: véglegessé vált, hogy a Sepsi OSK színeiben játszik Cătălin Golofca is. A 30 esztendős középpályás a Kolozsvári CFR-től érkezett hozzánk egy évre kölcsönbe. Sok sikert kívánunk neki a piros-fehér színekben! Adnan Aganović, Admir Bajrovic, Boubacar Fofana, Panagiotisz Deligiannidisz, Jesús Fernández, Bogdan Mitrea, Vlad Mitrea, Bryan Nouvier, Florin Purece után Cătălin Golofca a Sepsi OSK tizedik nyári igazolása” – olvasható a közleményben.

A harmincéves játékos az előző idényt a kolozsvári csapatnál töltötte, viszont nem tudott alapemberré válni, minden versenysorozatot figyelembe véve mindössze 19 mérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken két találatot és öt gólpasszt jegyzett, bár így is bajnoki címet ünnepelhetett.

A 2020–2021. évi idényben egy bajnoki találkozón és két Bajnokok Ligája-selejtezőn lépett pályára kolozsvári mezben, utóbbi kiírásban a máltai Floriana FC ellen gólt is szerzett, majd a horvát Dinamo Zagreb ellen sorsdöntő tizenegyest hibázott, amellyel a román bajnok továbbjuthatott volna. Golofca 2016-ban az FC Botoșani mezében mutatkozott be a román első osztályban, az elmúlt négy évben 116 élvonalbeli mérkőzésen 22 gól és 21 assziszt fűződik a nevéhez. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesznek-e újabb szigorítások a koronavírus-járvány miatt Romániában?
eredmények
szavazatok száma 93
szavazógép
2020-09-08: Sport - :

Taroltak sportolóink (Motokrossz)

A sepsiszentgyörgyi Tompa Krisztián és az ozsdolai Ördög Zoltán számára is remek eredménnyel zárult a 2020-as román motokrosszbajnokság első futama, miután mindkét háromszéki sportolónk megnyerte versenyét a szombati ciolpani-i szezonnyitón. A sorozat következő viadalát várhatóan szeptember 19–20-án rendezik Marosvásárhelyen.
2020-09-08: Sport - :

Rossz időben is Sprint Kupa (Úszás)

Pénteken a rossz és hűvösebb időjárás ellenére is 172 versenyző gyűlt össze a hagyományos úszó Sprint Kupa tizedik kiírásán, amelynek ezúttal nem a sepsiszentgyörgyi uszoda, hanem a városi strand 50 méteres medencéje adott otthont.