Karambol a Kolcza-hegyen

2020. szeptember 28., hétfő, Közélet

Közúti baleset történt vasárnap kevéssel dél után Sepsiszentgyörgyön a Kórház utcában. Egy 39 éves férfi által vezetett, a Gólya utcából érkező személygépkocsi nem állt meg a stop-táblánál, s behajtott az útkereszteződésbe, ahol nekiment egy, a Kórház utcából érkező, szabályosan közlekedő személygépkocsinak.

Az ütközés következtében a vétkes sofőr súlyos sérüléseket szenvedett, a rendőrség közlése szerint sérüléseket szenvedett a főúton közlekedő jármű 36 éves vezetője és utasa is. Mindannyiukat kórházba szállították ellátásra. Egyik gépkocsivezető sem fogyasztott szeszes italt. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértésért vizsgálati iratcsomót nyitottak. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a december 6-i parlamenti szavazáson?eredmények
szavazatok száma 1207
szavazógép
2020-09-29: Közélet - Demeter J. Ildikó:

Nőtt az RMDSZ súlya (Önkormányzati választások Háromszéken)

A megyei tanácsban kettővel, a sepsiszentgyörgyiben hárommal nőtt az RMDSZ-es tanácstagok száma a vasárnapi választások után – jelentette be a szövetség két, területi, illetve helyi vezetője hétfői sajtótájékoztatóján. Tamás Sándor megyeitanács-elnök és Antal Árpád sepsiszentgyörgyi polgármester negyedik mandátumát kezdi meg, és az előzőeknél erősebb csapat áll mindkettőjük mögött, noha vannak veszteségek is.
2020-09-29: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Könyvbemutató
CZEGŐ ZOLTÁN költő, író Haragos harangok című legújabb verseskötetét ma 13 órakor mutatják be Sepsiszentgyörgyön a Sugás kerthelyiségben. A kapuk nyitva.