Koronavírussal fertőződött Antal Árpád

2020. szeptember 29., kedd, Közélet

Közösségi oldalán tette közzé Antal Árpád, Sepsiszentgyörgy frissiben újraválasztott polgármestere, hogy elkapta a koronavírust.

  • Fotó: Albert Levente
    Fotó: Albert Levente

„Tegnap lázam volt, ma reggel nem éreztem a fogkrém ízét. Mivel ezek a koronavírus-fertőzés tünetei, tesztet csináltattam. Az eredmény pozitív lett” – írja bejegyzésében a polgármester. Elmondása szerint kicsit gyengébbnek érzi magát, de alapvetően jól van. Újabb vizsgálatra készül a kórházba, és azt fogja tenni, amit az orvosok javasolnak. „A fertőzések száma egyre növekszik, ezért arra kérek mindenkit, tartsák be a megelőzést szolgáló előírásokat!” – írta bejegyzésében Sepsiszentgyörgy polgármestere. (-ádi)

Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a december 6-i parlamenti szavazáson?eredmények
szavazatok száma 1289
szavazógép
2020-09-29: Belföld - :

Nem lassul a járvány terjedése

A hétköznapi rutinba visszatérve az elmúlt huszonnégy órában elvégzett 21 330 teszt eredményeként ismét közel 1500 újabb koronavírusos esetet azonosítottak, így a fertőzöttek száma már meghaladta a 125 ezret, viszont a gyógyultak száma is átlépte a százezres küszöböt.
2020-09-30: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Kiállítás
KÁRPÁT-MEDENCEI NÉPVISELETEK címmel ma 17 órától Sepsiszentgyörgyön a Lábas Házban Szőcsné Gazda Enikő és Veres Emese Gyöngyvér néprajzkutatók megnyitják a miskolci Hermann Ottó Múzeum kiállítását. A kiállításon Henning Edit gyöngyfűző népi ruházati kiegészítő gyűjteményéből is láthatunk darabokat. Házigazda Marton-Lichtfusz Katalin szakreferens és Szebeni Zsuzsanna, a Magyar Kulturális Intézet vezetője.