AsztaliteniszVárosi bajnokság indul Sepsiszentgyörgyön

2020. október 6., kedd, Sport

A megyeszékhelyi Topspin Sportegyesület szervezésében amatőr együtteseknek indul pingpongbajnokság Sepsiszentgyörgyön.

  • Fotó: pexels.com
    Fotó: pexels.com

A versenykiírás szerint nyolccsapatos lenne a küzdelemsorozat, alakulatonként 3–3 játékossal. A mérkőzéseket keddenként az egyesület Hőközpont sétányon (a dollárpiac mellett) lévő termében rendeznék meg, a párharcok pedig öt nyert meccsig tartanak. Az odavágó hét hét alatt zajlana le, a visszavágót pedig tavaszra tűzték műsorra. Túljelentkezés esetén a szervezők egy másodosztályos viadalt is rendeznének, amelynek a párharcait szerdánként játszanák. Nevezni a 0744 331 777-es telefonszámon lehet (Oláh-Székely Olivér), az első megbeszélésre ma 19 órától kerül sor a Top­spin asztalitenisz-teremben. A bajnoki rajtot október 13-ára hirdették meg. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a december 6-i parlamenti szavazáson?eredmények
szavazatok száma 976
szavazógép
2020-10-06: Sport - :

Ördög a bolgároknál, Tompa itthon versenyzett (Motorsport)

Felemásra sikeredett háromszéki terepmotorosaink hétvégéje. Az ozsdolai Ördög Zoltán diadalmaskodott a motokrossz Balkán-bajnokság 4. fordulójában, ám a sepsiszentgyörgyi Tompa Krisztián elesett és kisebb sérülést szenvedett az enduro­krossz országos bajnokság harmadik állomásán.
2020-10-06: Emlékezet - Váry O. Péter:

Kopjafák a Vértanúk parkjában

Október 6-án, nemzeti gyásznapunkon az 1848–49-es forradalom és szabadságharc véres megtorlására emlékezünk – Sepsiszentgyörgyön tizedszer immár méltó környezetben. Az aradi tizenhárom tiszteletére 2011-ben állított kopjafákat Balázs Antal a Bod Péter Megyei Könyvtár mögötti kis – ez idáig névtelen, de miért ne lehetne Vértanúk parkja a neve? – terecskén, azóta emlékező rendezvényeink ott zajlanak. Tavaly – mert a mikós diákok műsora olyannyira meghatotta – Balázs Antal azt ígérte: idénre még három kopjafával gazdagítja a Vértanúk parkját. És Anti bácsi olyan ember, aki ígéretét teljesíti.