AsztaliteniszFeljutottak a B-osztályba

2020. október 12., hétfő, Sport

Eredményes hétvégén vannak túl a háromszéki ifjúsági asztaliteniszezők, hiszen a megyeszékhelyi Sepsi ISK és a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK fiúcsapata is kiharcolta magának a felnőtt B-osztályban való szereplés jogát. A selejtezőt pénteken és szombaton Moinești-en tartották meg.

  • A Sepsi ISK fiú- és lánycsapata
    A Sepsi ISK fiú- és lánycsapata

Felnőtt bajnokságban fog szerepelni a megyeszékhelyi Sepsi ISK ifjúsági fiúcsapata – Bokor Zoltán, Urus Kristóf, Jakabos Andor és Márton Ádám –, miután egy győzelemmel és egy vereséggel kiharcolta a harmadosztályba, azaz a B-osztályba való feljutást. A Kocsis Balázs és Cocean Valér edzette alakulat első meccsén 3–0-ra verte a Dornavátrai MSK együttesét, és szintén ezzel az eredménnyel hajtottak fejet a Újszentes gárdájával szemben. A sepsiszentgyörgyi sportiskola Boér Anita, Dénes Anna, Raluca Isar, Tóth Vivien összeállítású lánycsapatának nem sikerült hasonló bravúrt véghezvinni, ők mindhárom meccsüket elvesztették: 3–0-ra kaptak ki a Dornavátrai MSK, a Nagykárolyi MSK és Buzăui MSK gárdájától.

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK százszázalékos teljesítménnyel jutott fel a harmadosztályba, hiszen Kerekes Barnabás fiai – Ionuț Chelmuș, Finna Gábor, Canea-Kocsis András, Kovács Kristóf és Andrei Miroiu – 3–1-re verték a Székelyudvarhelyi ISK, 3–0-ra pedig a Tulceai ACS TT, valamint a házigazda Moinești-i MSK együttesét.

Sportolóink nem pihenhetnek sokat, ugyanis októbert 15–18. között Újszentesen rendezik meg a B-osztályos férfi asztalitenisz-bajnokság 2020–2021-es odavágóit. Sok sikert, fiúk! (t)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy Sepsiszentgyörgyön a járványügyi vörös forgatókönyv lépett életbe?

eredmények
szavazatok száma 119
szavazógép
2020-10-12: Sport - :

Mindkét felkészülési mérkőzésüket megnyerték (Labdarúgás)

A bajnoki szünetben sem tétlenkedik a Sepsi OSK, ugyanis pénteken és szombaton is felkészülési mérkőzést játszott. A Leo Grozavu irányította labdarúgók előbb a másodosztályban érdekelt FC Petrolul Ploiești, majd az élvonalban szereplő FC Hermannstadt ellen győztek.
2020-10-12: Sport - :

Tisztességes helytállás (Úszás)

Péntektől vasárnapig a bukaresti Lia Manoliu Nemzeti Sportcentrum 50 méteres szabadtéri medencéje adott otthont a 10–11 évesek úszó országos bajnokságának, amelyen Váncsa Fruzsina Ilka és Teodora Claudia Ghican személyében a sepsiszentgyörgyi Ciprian SK-nak is volt két versenyzője. Kis sportolóinknak ez volt az első országos bajnoksága, s ennek ellenére tisztességesen helytálltak.