LabdarúgásBölöni László a Panathinaikosz vezetőedzője

2020. október 21., szerda, Sport

A jövőben Bölöni László irányítja a Panathinaikosz labdarúgócsapatának szakmai munkáját. Az athéni klub hétfőn jelentette be, hogy az edzést már a 67 éves új vezetőedző tartja, a hivatalos bemutatóra pedig kedden került sor.

  • Fotó: Facebook / Panathinaikosz FC
    Fotó: Facebook / Panathinaikosz FC

Kiemelték, hogy Bölöni BEK-győzelmet ünnepelhetett a Bukaresti Steaua játékosaként 1986-ban, légióskodott Belgiumban és Franciaországban, míg a román válogatottban több mint száz alkalommal lépett pályára.

Emlékeztettek, hogy 41 éves korától edzősködik, dolgozott egyebek mellett belga, francia, portugál és görög (PAOK) kluboknál, illetve irányította a román válogatottat. Idén már két belga csapatnál (Royal Antwerp, Gent) is megfordult, legutóbbi állomáshelyén augusztusban írt alá, de három mérkőzés után, egy hónappal ezelőtt távozott.

A 20-szoros görög bajnok Panathinaikosz a most zajló bajnoki idényben négy mérkőzés után még nyeretlen, két döntetlennel és két vereséggel a 11. helyen áll a 14 csapatos mezőnyben. Görög sajtóhírek szerint Bölöni megbízatása 2022-ig szól, éves fizetése pedig eléri a 400 ezer eurót.

Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a december 6-i parlamenti szavazáson?eredmények
szavazatok száma 1095
szavazógép
2020-10-21: Sport - :

Bouhenna és Vașvari a forduló csapatában (Labdarúgás)

A Hivatásos Labdarúgó Liga (LPF) kedden kihirdette az élvonalbeli bajnokság 7. fordulójának csapatát. Teljesítményének köszönhetően a sepsiszentgyörgyi együttesből két játékos, Rachid Bouhenna és Gabriel Vașvari is bekerült a legjobbak közé. Az algériai-francia hátvéd és a román középpályás is oroszlánrészt vállalt a Sepsi OSK jászvásári győzelméből.
2020-10-21: Magazin - :

Díjazták Felméri Cecília kolozsvári rendező filmjét (Varsói Nemzetközi Filmfesztivál)

Az A kategóriás Varsói Nemzetközi Filmfesztiválon Felméri Cecília Spirál című filmjét elismerő oklevéllel, Horvát Lili Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című alkotását FIPRESCI-díjjal jutalmazták.