Parkoló autókat rongált meg

2020. október 21., szerda, Közélet

Több autót is megrongált pénteken este Bodzafordulón a Csukás utcában egy sofőr, akinek tettéről a 112-es hívószámon értesítették a hatóságokat.

A kiszálló rendőrök nyolc parkoló autót azonosítottak, melyeken jól látszott, hogy megrongálták, illetve az elkövetőt, egy 26 éves járművezetőt. A helyszínelés során kiderült, a fiatal sofőr ittasan ült volánhoz, s vezetés közben elveszítette uralmát járműve felett. Lehelete alapján a rendőrök gyanították, hogy alaposan a pohár fenekére nézhetett, az alkoholszonda pedig 0,80 mg/l szesztartalmat igazolt. Vérvételre kísérték, ennek nyomán vérében 2,58 ezrelék alkoholtartalmat mutattak ki. A férfit október 20-án 24 órára őrizetbe vették, ittas vezetés miatt indult vizsgálat ellene. (dvk)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 400
szavazógép
2020-10-21: Közélet - :

Figyelmetlenség

Ketten sérültek abban a balesetben, mely hétfő délután történt a 11-es országúton Szentivánlaborfalva közelében.
2020-10-21: Máról holnapra - Mózes László:

Prefektusok mulasztása

Noha a hatóságok már a múlt héten tényként közölték a fertőzöttségi mutató növekedését, a vörös forgatókönyv életbe léptetése mégis váratlanul érte Sepsiszentgyörgy, illetve néhány környékbeli falu lakosságát. A megyei vészhelyzeti bizottság hétfő délelőtt közölte a szigorításokat, illetve a telefonos Ro-Alert rendszer is arról tájékoztatott, hogy meghaladta a hármat az ezer lakosra eső fertőzöttek száma.