TeremlabdarúgásSzékelyudvarhelyen folytatódik a bajnokság

2020. október 23., péntek, Sport

A hétvégén és hétfőn a friss Román Kupa-győztes FK Székelyudvarhely otthonában folytatódik a hazai élvonalbeli teremlabdarúgó-bajnokság, ahol újabb három forduló lejátszása vár a nyolccsapatos mezőnyre. A KSE Futsal két elvesztett mérkőzés után, nulla ponttal utazik a küzdelemsorozat második teremtornájára.

  • Fotó: Facebook / Club Sportiv United Galati
    Fotó: Facebook / Club Sportiv United Galati

Akárcsak az október eleji csíkszeredai teremtornán, a Gazda József edzette kézdivásárhelyiek nem lépnek pályára a viadal első versenynapján. Mint ismeretes, a KSE Futsal a bajnokság egyetlen olyan csapata, amely ugyanazzal a kerettel játszik a 3. ligában és a teremlabdarúgó-élvonalban is, így a vásárhelyiek kérték a szombati találkozójuk elnapolását. A tabella 6. helyén álló felső-háromszékieknek október 24-én az éllovas Csíkszeredai Imperial Wet együttesével kellett volna megküzdeniük (4. forduló). 25-én, vasárnap 13.30 órától a Bazăui Luceafărul ellen lépnek parkettre (5.), míg 26-án, hétfőn 16 órától a második helyezett Dévai Autobergamo lesz az ellenfelük (6.).

Az udvarhelyi torna két legérdekesebb meccsét vasárnap játsszák: 16 órától Déva a címvédő Galaci United csapatával találkozik, míg a nap záró mérkőzésén hargitai rangadó lesz: a házigazdák az Imperial Wet ellen veszik fel a kesztyűt. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a december 6-i parlamenti szavazáson?eredmények
szavazatok száma 1094
szavazógép
2020-10-23: Sport - :

Szoboszlai gólt, a Salzburg pontot szerzett (Labdarúgás, Bajnokok Ligája)

Szoboszlai Dominik gólt lőtt, csapata, a Salzburg pedig pontot szerzett a vendég Lokomotiv Moszkva ellen a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában. A címvédő Bayern München az Atlético Madrid 4–0 arányú kiütésével kezdte a BL-szezont.
2020-10-23: Máról holnapra - Mózes László:

És mégis önrendelkezés

Nehéz időben is fontos a biztos pont, mind egyéni, mind közösségi értelemben. Ebben az esztendőben közösségként arra kényszerültünk, hogy nemzeti ünnepeinket csak visszafogottan, szerényen tarthattuk meg. Március idusán üres terek és némaság, bizony, lehangoló volt ezt megélni.