Egéridentitás

2020. november 3., kedd, Glossza

Az sem biztos, hogy amint a tanár a számítógép egeréhez ért, az rögtön elkezdett cincogni, lehet, hogy várt egy keveset, és csak azután bátorodott meg. Merthogy ő is csak a stresszes időszak szülötte.

És az sem biztos, hogy városunk egyik legnagyobb tanintézményében történt, és hogy áthallatszott a szomszédos termekbe, ki a folyosóra, és az sem, hogy a legjobb tanár a legjobb cincogást is ki tudta hozni ebből a lényből. Egyetlen biztos dolog, hogy a hír vagy pletyka még a hét elején terjedt el, a boldogan elkezdett, viszonylag rendes tanítás idején, s hogy ezzel kezdetét vette volna az apró, vidámságot árasztó diákcsínyek sorozata, helyből egy technikai bravúrral. S ha értékelnem kéne mint szakértőnek, talán évszázadok óta egyik legsikerültebb játékként jegyezném.

Csakhogy eddig tartott a történet, már második nap fel kellett számolni az egész válságoldó ötletet, hiába érkezett idejében az iskola zenetanára, hogy legalább két szólamra hangolja az egérről egérre terjedő ragályos cincogást, hogy ne csak a folyosóra hallatsszék ki, de a nyitott ablakokon át a maszkos utcai feszültséget is oldja. Lekésett.

Hozzászólások
Szavazás
Ön kire szavaz a vasárnapi parlamenti választásokon?


eredmények
szavazatok száma 458
szavazógép
2020-11-03: Magazin - :

Elhunyt Sean Connery

Életének 91. esztendejében elhunyt Sir Sean Connery Oscar-díjas skót színész. A halálhírt családja jelentette be, Conneryt bahamai otthonában, álmában érte a halál. A család részletek nélkül csak annyit közölt, hogy a színész egy ideje betegeskedett.
2020-11-03: Magazin - :

Orosz állampolgár lenne Snowden

Az orosz állampolgárság felvételével kettős állampolgár akar lenni Edward Snowden, az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) lehallgatási programját leleplező, Oroszországba menekült amerikai informatikus. Ezt Anatolij Kucserena, a hét éve Oroszországban élő Snowden ügyvédje mondta el tegnap Moszkvában újságíróknak. A 37 éves informatikus október 22-én korlátlan időtartamú oroszországi lakhatási engedélyt kapott.