Terjeszkedő Orange

2020. november 11., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

A francia Orange mobilszolgáltató 268 millió euróért megvásárolta a német Deutsche Telekom csoporthoz tartozó görög OTE csoporttól a Telekom Romania Communications vállalat 54 százalékos részvénycsomagját – jelentették be a felek.

  • Forrás: gadget.ro
    Forrás: gadget.ro

A cég, amelynek másik, kisebbségi részvénycsomagját az állam birtokolja, jelenleg a második legnagyobb piaci szereplő a vezetékes távközlési szolgáltatások piacán. A vállalatot 497 millió euróra értékelik.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mi lenne a helyes medve-ügyben?


eredmények
szavazatok száma 2820
szavazógép
2020-11-11: Pénz, piac, vállalkozás - :

Lassuló csökkenés

A hazai export az idei első három negyedévben 13,6 százalékkal, 44,810 milliárd euróra csökkent a tavalyi év azonos időszakához képest, míg a behozatal 9,5 százalékkal, 57,868 milliárd euróra mérséklődött – közölte az Országos Statisztikai Intézet.
2020-11-11: Belföld - :

Nem terveznek teljes karantént

A hét elejétől életbe lépett korlátozó intézkedések kizárólagos célja az ország lakosságának védelme és az egészségügyi rendszerre nehezedő nyomás enyhítése – jelentette ki tegnap este Klaus Iohannis államfő. Úgy nyilatkozott, a hatóságok nem mérlegelik az ország teljes lezárását, sem most, sem a karácsonyi időszakban.