Koronavírus-járványFejér László Ödön szenátor is megfertőződött

2020. november 18., szerda, Közélet

Szombat este kilenc előtt pár perccel adta hírül közösségi oldalán Fejér László Ödön szenátor, hogy feleségével együtt elkapta a koronavírust.

  • A szerző achív felvétele
    A szerző achív felvétele

„Pár napja észrevettem, hogy kicsit fáradékonyabb vagyok és kicsit jobban igénylem a meleget, mint ahogyan azt általában szoktam. Úgy gondoltam, hogy a kampányhajrának tudható be, de folyamatosan figyeltem, hogy mi történik velem, mert ebben az időszakban mindenre fel kell készülnie az embernek. Folyamatosan fertőtlenítettem a kezem, maszkot hordtam, betartottam a kötelező távolságokat, kerültem a zsúfolt helyeket. Elővigyázatosságból pár napja kerültem a személyes találkozókat, a rádióknak is csak telefonos interjút adtam. Kiderült, hogy jól tettem, hiszen az én és feleségem koronavírustesztje is pozitív eredményt mutatott. Előtte minden vizsgálatot elvégeztem, orvosom szerint minden rendben van, egészséges vagyok. A vírus olyan minimális százalékban van jelen a szervezetemben, hogy az még nem volt képes fertőzni, de elővigyázatosságból és állampolgári felelősségtudattal mindenkit értesítettem, akivel az utóbbi időben találkoztam. A felelős hatósági előírásoknak megfelelően betartom a protokollt és két hétig otthoni elkülönítésbe vonultunk feleségemmel együtt” – írta Face­book-bejegyzésében a háromszéki honatya, akinek jó a közérzete és a hangulata, de a vasárnapi kis hőemelkedésen kívül elment az ízlelése és az illatokat sem érzi, s az elkövetkező két hétben a munkát, a választási kampányt otthonról, telefonon, e-mailen, videóhíváson keresztül folytatja.

A szenátor arra kéri a lakosságot, hogy legyen elővigyázatos, használjon fertőtlenítőt, viseljen arcmaszkot és tartsa be a hatóságok által előírt távolságot.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mi lenne a helyes medve-ügyben?


eredmények
szavazatok száma 2820
szavazógép
2020-11-18: Közélet - Iochom István:

Bemutatták Kézdivásárhely új alpolgármesterét

Fiatalos lendülettel, szakmai alázattal és számos innovációs ötlettel a fejében vág neki alpolgármesteri teendőinek Kézdivásárhely nemrég megválasztott új elöljárója, a harmincöt éves Szilveszter Szabolcs. Környezetmérnökként szívügye minden, ami a körülöttünk lévő világot jobbá teszi, hisz az innovációs megoldásokban, ezeket szorgalmazza is, és felvállaltan, szakmai tudásának felhasználásával áll a kézdivásárhelyi vízprobléma megszüntetésének élére – olvasható a városháza kommunikációs irodájának sajtóközleményében.
2020-11-18: Kármentő - László Zsuzsa:

Katonakönyv

Fontos papírt keresek a fontos papírok fiókjában (érettségi és főiskolai diploma lakik itt, mellettük születési bizonyítványok, szerződések stb.). A tavasszal ránk szakadt karantén alatt végre rendet raktam, évek alatt felgyűlt számlafizetést igazoló nyugta, banki kivonat, mára már fölöslegessé vált orvosi lelet, laboreredmény és hadd, ne soroljam, még mi minden landolt a kukában.