LabdarúgásFilm a magyar futballválogatott őszéről

2020. december 30., szerda, Sport

Zaj a csendben címmel saját gyártású filmet készített az M4 Sport a magyar labdarúgó-válogatott őszéről, amikor az együttes kijutott a koronavírus-járvány miatt idénről jövőre halasztott, részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra.

  • Ünnepel az Európa-bajnokságra kijutó magyar válogatott. Fotó: Magyar Labdarágó Szövetség
    Ünnepel az Európa-bajnokságra kijutó magyar válogatott. Fotó: Magyar Labdarágó Szövetség

A több mint 100 perces film először szombaton lesz látható az M4 Sport csatornán. Az MTVA sajtóosztályának közleménye szerint a film nem csak a sikeres Eb-kvalifikációt, hanem az ahhoz vezető utat is bemutatja, így a Marco Rossi szövetségi kapitánnyal készített interjúk mellett a válogatott játékosok személyes történeteiről is szó esik benne.

Tóth Bálint, az M4 Sport szerkesztője azt mondta, inkább „kordokumentumfilmnek” nevezné az alkotást, amelynek készítésekor Bulgáriában és Szerbiában, valamint a válogatott összes hazai mérkőzésén két pluszstábbal dolgoztak a kapuk mögött, így különleges, eddig még nem látott képeket és megszólalásokat tudtak megörökíteni. „Természetesen az őszi Nemzetek Ligája-mérkőzések és Eb-pótselejtezők legfontosabb történéseit is megmutatjuk, a játékosok külön történetei pedig az Izland elleni győztes mérkőzésen érnek össze” – mondta Tóth Bálint.

A közlemény szerint a filmben többek között Szoboszlai Dominik, Szalai Ádám, Gulácsi Péter, Nikolics Nemanja, Loic Nego, Sallai Roland, Willi Orbán és Kalmár Zsolt „gondolataiba is betekintést nyerhetnek a nézők”.

A Zaj a csendben című filmet szombaton 20 órakor mutatja be az M4 Sport.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 347
szavazógép
2020-12-30: Elhalálozás - :

Elhalálozás

2020-12-30: Sport - :

Sportvilág

Kosárlabda. A spanyol élvonalban szereplő Ciudad De La Laguna Tenerife csapatához igazolt Raksányi Krisztina, a magyar női kosárlabda-válogatott csapatkapitánya. A 29 éves játékos októberben – három hónap után – távozott a francia első ligás Tarbes-tól, új klubját pedig most az őt képviselő ügynökség jelentette be a közösségi oldalán. Raksányi az idény végéig szóló szerződést kötött a spanyol egyesülettel, amely jelenleg a hatodik helyen áll a bajnokságban és az Európa Kupában is érdekelt.