Rengeteg a falopás

2021. január 18., hétfő, Belföld

Több mint 1300 köbméternyi illegálisan kivágott fát fedezett fel a Román Rendőrség az elmúlt héten lezajlott razziák során.

  • Fotó: fagarasultau.ro
    Fotó: fagarasultau.ro

Az országos rendőr-főkapitányság arról tájékoztatott, hogy több mint hatszáz ellenőrzést végeztek, és az akció során 184 bűncselekmény miatt indítottak büntetőjogi eljárást 89 személy ellen, valamint 121 bírságot róttak ki 210 ezer lej értékben. 1320 köbméter illegálisan kivágott fát találtak, ebből 738 köbméternyit elkoboztak. A törvénytelenül kitermelt fa összértéke megközelítőleg 400 ezer lej.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?







eredmények
szavazatok száma 652
szavazógép
2021-01-18: Belföld - :

Influenzaoltás biztosítás nélkül

Egészségügyi biztosítás nélkül is kérhető az influenza elleni ingyenes oltás – jelentette ki pénteken este Vlad Voiculescu egészségügyi miniszter.
2021-01-18: Világfigyelő - :

Márciustól bevezethetik a „vakcinaútlevelet”

A nagyobb nemzetközi légitársaságok márciustól megkezdik a koronavírus elleni oltottság igazolására szolgáló Travel Pass digitális egészségügyi rendszer alkalmazását, ez globálisan felgyorsíthatja a határok újranyitását, valamint a légi közlekedés, a korábban élénk utasforgalom helyreállítását az egyes országok között – írja a Magyar Nemzet.