Egy ezrelék alatt Háromszék

2021. január 19., kedd, Belföld

A hétfő délelőtt – kedd délelőtti időszakban elvégzett közel 28 500 tesztnek csupán 9,6 százaléka bizonyult pozitívnak, így az elmúlt huszonnégy órában regisztrált 2745 új esettel 697 898-ra emelkedett a mostanáig megfertőződöttek száma.

  • Fertőzöttségi mutatók megyénként
    Fertőzöttségi mutatók megyénként

Kovászna megyéből 14 új esetet jelentettek, ezzel Háromszék fertőzöttségi mutatója 0,96-ra csökkent az előző napi 1,1 ezrelék után. Az áldozatok száma ismét emelkedett, az elemzett időszakban 98-an (csaknem kétszer annyian, mint egy nappal korábban) hunytak el koronavírus-fertőzés következtében, Kovászna megyéből nem jelentettek halálesetet. Számottevően csökkent a kórházban levők száma, a stratégiai kommunikációs törzs (SKT) mai jelentése szerint mintegy háromszázzal kevesebben szorulnak jelenleg szakintézményi kezelésre, mint egy nappal korábban, a súlyos esetek száma is csökkenőben, ha az SKT tegnap 1084, ma 1050 intenzív osztályon ápolt betegről ad tájékoztatást.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 652
szavazógép
2021-01-19: Jegyzet - Kuti János:

Az Európai Bizottság jobban tudja (A múlt hét)

A civilizáció, ha lassan is, de jó irányba fejlődik. Hol vagyunk már attól, mikor a jó fehér ember meghódította Amerikát, és tűzzel, vassal, behurcolt vírussal szisztematikusan irtotta az indiánokat. A jelszó akkor az volt: Jó indián a halott indián!
2021-01-19: Közélet - :

Eltűnt lányt keresnek

Egy tizenöt éves lány, Kalanyos Aurora Sefora elment székelyszáldobosi otthonából, és nem tért vissza.