Házi őrizetbe került

2021. február 8., hétfő, Közélet

Házi őrizetbe került egy erőszakoskodó hetei férfi. A bűneset szerda éjjel történt: három helybeli betörte egy gazdaság kapuját, és a negyedik bántalmazott egy ott lakó fiatalembert.

A rendőrség jelentése szerint bosszúból: azért, mert korábbi bűncselekmény miatt feljelentette őket a rendőrségen. A kivizsgálást végző rend­őrök két férfit őrizetbe vettek, az ügyész kérte egyikük előzetes letartóztatását, ám a bíróság a házi őrizet mellett döntött. Az ügyben folytatják a bűnügyi kivizsgálást, az iratcsomót az igazságszolgáltatásnak való segítségnyújtás megbosszulásáért, rongálásért és bántalmazásért. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1682
szavazógép
2021-02-08: Közélet - :

Vendéglőket, boltokat ellenőriztek

A koronavírus-járvány megfékezésére hozott intézkedések betartatására az állami rendőrök, csendőrök és helyi rendőrök közreműködésével naponta végeznek ellenőrzéseket, éjszaka a kijárási tilalmat felügyelik.
2021-02-08: Közélet - :

Elhunyt Farkas Árpád

Megrendülten értesültünk: vasárnap este, életének 77. évében súlyos betegség után elhunyt Farkas Árpád Kossuth-díjas költő, a Magyar Művészeti Akadémia tagja, a Háromszék volt főszerkesztője. Távozásával lapunk meghatározó szellemi vezetőjét vesztette el, aki élete utolsó pillanatáig fáradhatatlanul dolgozott.