Gyorshajtókat bírságoltak

2021. február 25., csütörtök, Közélet

Közel 25 ezer lejre bírságoltak tegnap a háromszéki és Brassó megyei közlekedésrendészek, akik a 11-es országúton több helyen végeztek sebességmérést.

Az akció során 43 kihágást észleltek, ebből 38 esetben a sebességhatárok átlépését. A bírságolás mellett három gépkocsivezetői jogosítványt és egy forgalmi engedélyt is bevontak. (dvk)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 349
szavazógép
2021-02-25: Közélet - Fekete Réka:

Változtatni kell az egészségügyi ellátórendszeren (Megyei kórház)

Kevesebb mint egy hónap múlva lesz egy éve annak, hogy 2020. március 21-én igazolták az első koronavírus-fertőzést a sepsiszentgyörgyi Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórházban az egyik orvos alkalmazottnál, de már tavaly február végén megjelent a vírus az országban és Háromszék legnagyobb kórházának már akkor készülnie kellett a fertőzéshullámra. Az azóta eltelt időszak tanulságairól is beszélt András-Nagy Róbert kórházmenedzser a tegnapi tájékoztatón.
2021-02-25: Közélet - :

Lopás miatt nyomoznak

Folytatólagosan elkövetett minősített lopás bűntette gyanújával indítottak nyomozást a sepsiszentgyörgyi rendőrök, miután február 16-án arról értesítették őket, hogy egy megyeszékhelyi kereskedelmi egységbe ismeretlen személy hatolt be.