Elhalálozás

2021. február 26., péntek, Elhalálozás

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy
özv. KEREZSI GYÖRGYNÉ
DEMKÓ KATALIN MÁRIA
életének 80. évében hosszas szenvedés után elhunyt.
Temetése 2021. március 1-jén 14 órakor lesz a kézdivásár­helyi régi református ­ravatalozóházból.
A gyászoló család
1339

Részvét
Megdöbbent szívvel értesültünk dr. KÁTAI ERZSÉBET fogorvos haláláról, aki önfeláldozó munkájával harcolt gyerekei taníttatásáért. Pihenése legyen csendes, emléke áldott. A gyászban együttérzésünket fejezzük ki és vigasztalódást kívánunk férjének, ing. Kátai Franciscnak, három gyermekének és négy unokájának.
István és családja
4320746

Megemlékezés
Kegyelettel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a komollói HARKÓ JÓZSEFNÉRE halálának hetedik
évfordulóján.
Emlékét szívünkben őrizzük.
Szerettei
4320762
Fájó szívvel, könnyes szemmel és soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a baróti
id. ÁGOSTON FERENCRE, akinek február 27-én egy éve utolsót dobbant jóságos szíve. Nem fogjuk már elgyengült kezed, nem simítjuk őszülő fejed. Nem tekint ránk aggódó szemed, megpihenni tért dolgos két kezed. Nyugodjál békében, Isten veled! Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Bánatos családja
20525
Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, minket és mindent, amiért küzdöttél. A jó Isten áldja drága jó szíved, angyalok simogassák dolgos két kezed. Nem hagytál el minket, csak pihenni mentél, köszönjük, hogy éltél és minket szerettél. Fájó szívvel emlékezünk a
sepsiszentgyörgyi
BOGDÁN ÁGNESRE
halálának első évfordulóján.
Pihenése legyen csendes,
emléke áldott.
Özvegye, gyerekei, menye, veje, unokái és dédunokái
4320753
Fájó szívvel emlékezünk a sepsibodoki
BEDŐ JULIANNÁRA, aki búcsú nélkül hat hete távozott szerettei köréből. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Gyászoló családja
4320744
Szívünk minden szeretetével emlékezünk a dolgos kezű
szüleimre, az angyalosi
MÁTYÁS BORBÁLÁRA és
id. MÁTYÁS FERENCRE haláluk 25., illetve 30. évfordulóján.
Jóságukat, szeretetüket nem feledjük soha.
Pihenésük legyen csendes, emlékük áldott.
Szerető leányuk, Erzsike
és családja
4320745
Tudjuk, hogy nem jöhet mégis egyre várjuk. Enyhíti hiányát, ha álmainkban látjuk. Az ész megérti, de a szív soha, hogy egyszer majd mi is elmegyünk, ahol Ő van, oda. Az élet múlik, de akit szeretünk, arra életünk végéig könnyes szemmel emlékezünk. Megtört szívvel emlékezünk a drága jó édesanyára, nagymamára, dédnagymamára,
özv. BARTÓK MÁRIA (szül. VASS) nyugalmazott telefonistára halálának első évfordulójan. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
1116358
Ott pihensz, ahol már nem fáj semmi, / S nyugalmadat nem zavarja senki. / Életed elszállt, mint a virágillat, / De emléked ragyog, mint a fényes csillag. Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezem a hat hónapja elhunyt bikfalvi MOLNÁR JENŐRE. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Özvegye, Rózsika
4320694
Fájó szívvel emlékezünk a bodoki SZÉKELY ÉVÁRA
halálának hetedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4320733
Kegyelettel emlékezünk
WAGNER ISTVÁNRA halálának negyedik évfordulóján.
Áldott emléke szívünkben örökké élni fog.
Szerettei
4320737
Az élet csendesen megy tovább, de emléked elkísér egy életen át. Bennünk él egy arc, egy meleg tekintet, egy simogató kéz. Bennünk él a múlt, a végtelen szeretet, őrizzük, óvjuk emlékedet. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi BALÁZS JÁNOSRA halálának hatodik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4320743
Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, minket és mindent, amiért küzdöttél. A jó Isten áldja drága jó szíved, angyalok simogassák dolgos két kezed. Nem hagytál el minket, csak pihenni mentél, köszönjük, hogy éltél és minket szerettél. Fájó szívvel emlékezünk az étfalvazoltáni
id. SÉRA ANDRÁSRA
halálának 11. évfordulóján.
Szerettei
4320755

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 531
szavazógép
2021-02-26: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Kántor Lajos az EMŰK-ben
Sepsiszentgyörgyön ma 18 órától az Erdélyi Művészeti Központ Olt utca 2. szám alatti földszinti és harmadik emeleti kiállítótereiben megnyitják az In memoriam Kántor Lajos című kiállítást. A vendégeket Vécsi Nagy Zoltán, az Erdélyi Művészeti Központ vezetője köszönti. A kiállítást Szücs György művészettörténész, a Magyar Nemzeti Galéria tudományos főigazgató-helyettese nyitja meg. A tárlat megtekinthető február 27. és április 16. között keddtől péntekig 10–17, szombaton 10–18 óráig.
2021-02-26: Sport - :

Véget vetnének a döntetlenek sorának (Labdarúgás, 1. Liga)

A sorozatban hat döntetlent játszó Sepsi OSK vasárnap 18 órától az FC Hermannstadt vendége lesz a medgyesi Gázmetán Stadionban az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában. A csapatok célkitűzése eltérő, hiszen míg a Leo Grozavu irányította labdarúgók a felsőházi rájátszásba jutásért harcolnak, addig a Liviu Ciobotariu edzette játékosok az élvonalban maradásért küzdenek.