Felborult a kanyarban

2021. március 4., csütörtök, Közélet

Balesethez riasztották a sepsiszentgyörgyi közlekedésrendészeket tegnap reggel.

A helyszínelők megállapították, hogy egy, a megyeszékhelyről Oltszem irányába haladó személygépkocsi veszélyes kanyarban lesodródott az úttestről és felborult. Az autót vezető 19 éves hölgy megsérült, kórházba szállították ellátásra. Alkoholszondába fújatták, a műszer nem mutatott ki szesztartalmat. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértésért vizsgálati iratcsomót nyitottak. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 209
szavazógép
2021-03-04: Közélet - :

Huszonhat ösztöndíj egyetemistáknak

Összesen 26 végzős egyetemi hallgató pályázott sikeresen a Sepsiszentgyörgy önkormányzata által meghirdetett ösztöndíjra idén – közülük 12 alapképzésre jár, 13 mesterizik, egy pedig doktorálni készül –, nyolcan pedig kiestek a rostán: egy a hiányos iratcsomó, ketten formai hibák miatt, további öt fiatal pedig nem kapott elegendő pontszámot az elbírálás során. Van olyan pályázó is, aki egyszerre két egyetem mesterképzős hallgatója (Kolozsváron és Budapesten), ő mindkét diplomamunkájával próbálkozott, és az egyikkel nyert is.
2021-03-04: Közélet - :

Elütött egy biciklist

Bodzaforduló központjában a főúton elütöttek egy biciklist kedd délben – tájékoztatott a Kovászna megyei rendőrség tegnap.