Partnereket keresnek

2021. március 24., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

A Moldovai Köztársaság kereskedelmi és iparkamarája gazdasági együttműködés iránt érdeklődő romániai cégeket keres.

  • Fotó: Lampadar.ro
    Fotó: Lampadar.ro

Ennek érdekében március 25–31. között egy internetes platformon (https://gate-in-trade-around-world.b2match.io/) mutatkoznak be a szomszédos ország vállalkozásai, itt lehet velük kapcsolatba lépni – közli a megyei kamara.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 355
szavazógép
2021-03-24: Pénz, piac, vállalkozás - :

A visszatérő vásárlókért (Magánvállalkozás)

Kovács Enikő és férje, András húsz éve a kereskedelem rabjai. De korántsem a szó negatív értelmében, hiszen a Sepsiszentgyörgy központjában működő két Kandi üzlet – melyeket a márkás ruhát, ajándékot, lakberendezési tárgyat kereső vásárlók jól ismernek – az életük. Bár egy kisebb áruszállító cég tulajdonosai is, Enikő úgy beszél az üzletről, mintha gyermeke lenne. Valójában az is, mert hiszi és vallja, hogy szeretet és teljes odafigyelés nélkül ez a szakma nem űzhető. Kovács Enikővel a sikerekről és a mindig tanulságul szolgáló kudarcokról is beszélgettünk.
2021-03-24: Pénz, piac, vállalkozás - :

Politikai akadályok

Az ellenzéki Szociáldemokrata Párt bejelentette, hogy megakadályozza az Európai Unió Tanácsa sajátforrás-rendeletének bukaresti ratifikációját, ha a kormány nem mutatja be a parlamentben a nemzeti helyreállítási tervet.