Ittas gépkocsivezető

2021. március 26., péntek, Közélet

Ittas gépkocsivezetőt azonosítottak a kovásznai rendőrök szerda este a Cuza Voda utcában.

Az 52 éves férfi leheleté­ben 0,64 mg/l szesztartalmat mutatott ki az alkoholszonda. Biológiai mintavételre kórházba szállították a vérben levő szesztartalom megállapítására. Ittas vezetésért bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 754
szavazógép
2021-03-26: Közélet - :

Közel ezer ellenőrzés

967 ellenőrzést végeztek fertőzöttek, illetve elkülönítettek tartózkodási helyén az állami rendőrök, csendőrök és helyi rendőrök közreműködésével szerdán Háromszéken.
2021-03-26: Közélet - Iochom István:

Húsvéti tojásírás és kiállítás Csernátonban

Húsvétra készülődnek a csernátoni Haszmann Pál Múzeumban, jövő hétfőtől péntekig az egészségügyi előírások szigorú betartásával, naponta tíz fő részvételével tartják az immár hagyományos nagyheti tojásírást.