Vonattal ütközött

2021. április 6., kedd, Közélet

Baleset történt kedd reggel a málnásfördői vasúti átkelőnél.

A megyei rendőr-felügyelőség tájékoztatója szerint 9 órakor kaptak bejelentést a történtekről: a 122 B megyei út és a vasúti sínpár kereszteződésénél kamiont ütött el egy személyvonat. Az ütközés emberi áldozatokat nem követelt, a vasúti és a közúti forgalomban sem okozott fennakadást. (dvk)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 763
szavazógép
2021-04-06: Belföld - :

Csökkenő tendenciát mutat a napi esetszám

Reményre ad okot, hogy az utóbbi napokban csökkenő tendenciát mutat a napi esetszám, de az egy nap alatt elhunyt betegek száma idén még nem volt olyan magas, mint az elmúlt 24 órában: 196 személy. A legutóbbi tájékoztatás óta 5231 új koronavírus fertőzést diagnosztizáltak Romániában 37 530 teszt eredményének feldolgozása nyomán, tehát a megvizsgáltak 13,94 százaléka bizonyult pozitívnak – közölte kedden a stratégiai kommunikációs törzs (SKT). Háromszéken 37, Hargita megyében 20, Maros megyében pedig 83 új beteget azonosítottak.
2021-04-07: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Zene
ZENÉS IRODALMI MŰSOR. A húsvéti vakáció első hetében minden délután zenei keretbe foglalt mesével ajándékozza meg az érdeklődőket Brezóczki Gabriella Kölnben élő zongoraművész.