Vonattal ütközött

2021. április 6., kedd, Közélet

Baleset történt kedd reggel a málnásfördői vasúti átkelőnél.

A megyei rendőr-felügyelőség tájékoztatója szerint 9 órakor kaptak bejelentést a történtekről: a 122 B megyei út és a vasúti sínpár kereszteződésénél kamiont ütött el egy személyvonat. Az ütközés emberi áldozatokat nem követelt, a vasúti és a közúti forgalomban sem okozott fennakadást. (dvk)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 354
szavazógép
2021-04-06: Belföld - :

Csökkenő tendenciát mutat a napi esetszám

Reményre ad okot, hogy az utóbbi napokban csökkenő tendenciát mutat a napi esetszám, de az egy nap alatt elhunyt betegek száma idén még nem volt olyan magas, mint az elmúlt 24 órában: 196 személy. A legutóbbi tájékoztatás óta 5231 új koronavírus fertőzést diagnosztizáltak Romániában 37 530 teszt eredményének feldolgozása nyomán, tehát a megvizsgáltak 13,94 százaléka bizonyult pozitívnak – közölte kedden a stratégiai kommunikációs törzs (SKT). Háromszéken 37, Hargita megyében 20, Maros megyében pedig 83 új beteget azonosítottak.
2021-04-07: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Zene
ZENÉS IRODALMI MŰSOR. A húsvéti vakáció első hetében minden délután zenei keretbe foglalt mesével ajándékozza meg az érdeklődőket Brezóczki Gabriella Kölnben élő zongoraművész.