Elismerés az első vonalban dolgozóknak

2021. április 9., péntek, Közélet

Olyan világban élünk, amelyben túlságosan sok az elvárás és túlságosan ritkán hangzik el a „köszönöm”.

  • A szerző felvétele
    A szerző felvétele

Az elmúlt év mindenkinek nehéz volt, de leginkább az egészségügy volt leterhelve, az önkormányzat pedig az egészségügy világnapja alkalmából (mely április 7-én volt) fontosnak tartotta, hogy megköszönje azok erőfeszítéseit, akik nagyon sokat dolgoztak és áldozatos munkát végeztek az emberek, a közösség érdekében – jelentette ki Antal Árpád, Sepsiszentgyörgy polgármestere a helyi tanács tegnapi ülésén, majd elismerő okleveleket nyújtott át a megyei kórház, a sürgősségi felügyelőség, a mentőszolgálat, a családorvosi szövetség és a megyei közegészségügyi igazgatóság képviselőinek, akiket a testület állva tapsolt meg.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mi lenne a helyes medve-ügyben?


eredmények
szavazatok száma 2332
szavazógép
2021-04-09: Közélet - Mózes László:

Búcsú Fám Erikától

Visszahúzódottan, csendben távozott. Mint ahogy visszahúzódottan, csendben, ám következetesen és elkötelezetten tette mindvégig azt, amit fontosnak és meghatározónak érzett. Fám Erika csupán 48 esztendősen, súlyos betegséggel küzdve hagyott itt úgy, hogy magával vitte terveinek, álmainak egy részét is.
2021-04-09: Közélet - Nagy B. Sándor:

Újabb Műsorok a hétvégén

A hétvégén két újabb beszélgetőműsorral várja közönségét a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház, melyek által a társulat újabb színészeit ismerhetik meg az érdeklődők. Az egyik Műsort ma, a másikat holnap érheti el a közönség 17 órától kezdődően egy egész napon át a színház Facebook-oldalán található linkről. Az előadások megtekintése 4 dollárba (kb. 17 lej) kerül, amit a link aktiválásakor bankkártyáról lehet kifizetni.