Nem minden szoláriumcső egyforma! - A Coffee Love CollaTan története /X/

2021. április 15., csütörtök, Magazin

Szolárium stúdió és szolárium stúdió között is vannak látványos különbségek, hát még azok gépei és tartozékai között. Annak, aki kezdő a témában, talán még nehezebb jól választania ezek közül.

Ha eddig neked is úgy tűnt, hogy minden szoláriumcső egyforma, nos akkor eláruljuk, hogy ez nem így van! A következő cikkben megismerheted a Coffee Love CollaTan csöveket és megtudhatod, miben különböznek! 

A szoláriumcső szerepe 

Mi az, ami nem hiányozhat egy profi stúdióból? Igen, ez bizony a jó minőségű szoláriumcső. A valóságban szinte lehetetlen a szoláriumcsövek és a hagyományos napozólámpák között hasonlóságokat kimutatni. Miért?

Az egyedi fejlesztésű Coffee Love CollaTan lámpák speciális szerepet kapnak a barnulás során. Azonban érdemes ezeket a típusokat barnító lámpákkal vegyíteni a hatékony barnítás érdekében.

Coffee Love CollaTan és szoláriumkrém kombináció

Ahogy azt már olvashattad, bizony szükség van egyedi szolárium csövekre, és most már azt is tudod, miért. A Coffee Love CollaTan éppen ezek közé az egyediségek közé sorolható.

A speciális szoláriumcső már közel tíz éve teszi boldoggá és elégedetté a stúdiók vendégeit. Ehhez tulajdonképpen egy olyan szoláriumkrémet is alkalmazhatunk, mellyel teljessé tehetjük az élményt.

Ez a krém is olyan speciális esetekhez vagy olyan professzionális szoláriumgépekhez/csövekhez lett kifejlesztve, amelyekben jól ötvözték a barnulást támogató UV fényt és a bőrápolást segítő piros fényt. A krém alkotóelemei révén ösztönzi a melanintermelést a szervezetben, így biztosítja az ideális színárnyalatot. 

Az ideális szalon működtetéséhez szükség van minőségi szolárium tartozékokra. Amennyiben szeretnéd megkönnyíteni a beszerzést, akkor a Hollandimpex KFT szoláriumcsövei között egyéb ötletekre lelhetsz!

Hallottál már a Hybrid Cosmetics termékekről? 

A Hybrid Cosmetics termékei között egyaránt találkozhatunk a szoláriumozás előtt és után használatos darabokkal.

A termékcsalád produktumai segítségével a barnulási hatás is meghosszabbítható. Aloe vera, elasztin és E-vitamin hatóanyagaik feszessé, rugalmassá teszik a bőrt, ráadásul a tetoválások fakulása ellen is hatékonyak. 

Arról, hogy miért is olyan lényeges a szoláriumkozmetikumok alkalmazása, további érdekességeket tudhatsz meg a Hollandimpex KFT weboldalán. Ne feledd, egy jó stúdió tulajdonos mindenre gondol, így a gépek és tartozékok mellett ne maradjanak le a kiegészítők sem! (X)

Hozzászólások
Szavazás
Ön beoltatta-e magát koronavírus ellen?
eredmények
szavazatok száma 1810
szavazógép
2021-04-14: Gazdaság - :

Kender hőszigetelés - természetes technológia /X/

A kender hőszigetelés környezetbarát eljárás, amellyel nemcsak bioházakat lehet ellátni, de a hagyományos lakóházak szigetelésére is alkalmas. Az egészséges lakóklíma elengedhetetlen a mai felgyorsul világunk életmódjához. A lakókörnyezetünk nyugodt és egészséges kell, hogy legyen ahhoz, hogy mi magunk is megőrizhessük egészségünket. 
2021-04-15: Autóvilág–Technika - :

Mit kell tudni az alkáli gombelemekről? /X/

A minket körülvevő sokféle hordozható elektronikai cikk és kütyü jelentős része még mindig elemmel működik. Ezek az erőforrások méretük és kémiai összetételük szerint azonban igen különbözőek lehetnek a működtetni kívánt készülék paramétereitől függően.