Elhalálozás

2021. április 22., csütörtök, Elhalálozás

Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy özv. KONDOR ISTVÁNNÉ FAZAKAS IBOLYA életének 92. évében rövid szenvedés után visszaadta életét teremtő Urának.
Temetése 2021. április  23-án, pénteken 15 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi közös temetőben.
Bánatos fia, Tamás  és menye, Jutka
4600/b

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, nagymama, dédmama, anyós, rokon, szomszéd, a sepsiszentkirályi SZÉKELY BERTA életének 91. évében visszaadta lelkét Teremtőjének.
Utolsó útjára 2021. április 22-én, csütörtökön 13 órakor kísérjük a családi háztól.
Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
A gyászoló család
4321454

Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, / Pihen a kéz, mely értünk dolgozott. / Számunkra te sosem leszel halott, / Örökké élni fogsz, mint a csillagok.
Mély fájdalomtól megtörve, de Isten akaratát elfogadva tudatjuk, hogy a fáradtságot nem ismerő, dolgos kezű, felejthetetlen, drága jó férj, édesapa, nagytata, dédnagytata, após, sógor, nagybácsi, keresztapa, apatárs, közeli és távoli rokon, jó szomszéd, a gidófalvi VASS PÉTER életének 77. évében rövid, de súlyos betegség után 2021. április 20-án visszaadta lelkét Teremtőjének.
Búcsúztatása és földi maradványainak elhantolása 2021. április 23-án, pénteken 14 órakor lesz a gidófalvi református temetőben nyitott sírhant mellett római katolikus szertartás szerint.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával a sírnál a járványügyi szabályok betartásával.
Búcsúznak szerettei
4321465


„Nem fogjuk már elgyengült kezed, / nem simogatjuk őszülő fejed, / nem tekint ránk ragyogó szemed, marad a csend. / Mindent köszönünk Neked.”
Megtört szívvel tudatjuk, hogy a drága jó gyermek, testvér, feleség, anya, nagymama, anyós, rokon és barát, TARTÁN JUDIT fáradhatatlan szíve életének 52. évében megszűnt dobogni.
Temetésére 2021. április 23-án 14 órakor kerül sor az árkosi temetőben.
A jelenlegi helyzetre való tekintettel a részvétfogadás elmarad.
A gyászoló család
4321459


Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága nagymamánk, özv. BODOR GÉZÁNÉ GYENGE IBOLYA életének 88. évében hosszú szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének.
Drága halottunk földi maradványait 2021. április 23-án 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a sepsiszentgyörgyi református vártemplom temetőjében.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával a sírnál.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4321466


Köszönet

Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik drága halottunk, BENKŐ ANNA MÁRIA MÓNIKA temetésén részt vettek, fájdalmunkban osztoztak és sírjára a kegyelet virágait helyezték.
Gyászoló szerettei
1409


Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, id. MOLNÁR CSABA temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, a hozzátartozókat segítették, fájdalmunkban osztoztak.
A gyászoló család
4321457


Köszönetet mondunk mindazoknak, akik a sepsiszentgyörgyi özv. MOLNÁR KATALIN (szül. PREZSMER) temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.
A gyászoló család
4321461


Részvét


Őszinte részvétünket, együttérzésünket fejezzük ki kollégánknak, Tartán Hildának és családjának az édesanya, TARTÁN JUDIT elvesztése miatt. 
Nyugodjon békében, emléke legyen áldott.
A Kovászna Megyei Gyógyszerészkamara és közössége
1116478


Megemlékezés


Szeretettel emlékezünk TUZSON EMESÉRE, aki ma öt éve távozott a földi életből. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
1116470


Nem az a fájdalom, amitől könnyes lesz a szem, hanem amit egy életen át hordozunk csendesen. Elmegy a test, de marad a lélek, emlékeztetője a múltnak, a szépnek. Elfelejteni soha nem lehet titeket, csak megtanulni élni nélkületek. Lehajtott fejjel, csendben emlékezünk drága szüleinkre, a nagyajtai id. BIHARI JÓZSEFRE és BIHARI ROZÁLIÁRA (szül. CSERE) haláluk 9., illetve 5. évfordulóján. Nyugodalmuk legyen csendes, emlékük áldott.
Szeretteik
1116461


Emlékét örökre megőrizve, kegyelettel emlékezem a sepsiszentgyörgyi KARSAI KÁLMÁN pékmesterre halálának ötödik évfordulóján. 
Nyugodjon békében, emléke legyen áldott.
Bánatos özvegye
4321431


Nyugszik a szív, mely értünk dobogott, / Pihen a kéz, mely értünk dolgozott. / De te számunkra sosem leszel halott, / Örökké élni fogsz, mint a csillagok. Csak egy emlék maradt, minden egy gyönyörű emlék az, hogy itt éltél köztünk és velünk lehettél. Nagyon szerettünk, itt élsz a szívünkben, sosem feledünk. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk az uzoni id. GÁSPÁR DÉNESRE, aki három éve távozott örök nyugalomra. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.
Szerettei
4321429


Hirtelen halálod megtörte szívünket, örökké őrizzük drága emlékedet. Kegyetlen volt a sors, hamar elvitt tőlünk, de szíved emléke örökre itt marad közöttünk. 
Fájó szívvel emlékezünk a feldobolyi születésű MENEK JÓZSEFRE, akit ma hat hete kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4321455


„Te elmentél, de a lelked itt maradt, / S körüllengi titkon a falakat.” (Reményik Sándor) Kegyelettel és fájó szívvel emlékezünk id. TÖRÖK JÁNOSRA, aki hat hete távozott szerettei köréből. Emlékét szívünkben őrizzük.
Bánatos családja
4321445

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mi lenne a helyes medve-ügyben?


eredmények
szavazatok száma 684
szavazógép
2021-04-21: Belföld - :

Beiktatták az új egészségügyi minisztert

Az egészségügyi minisztérium államtitkárát, Ioana Mihăilă endokrinológus főorvost jelölte egészségügyi tárcavezetőnek Florin Cîțu miniszterelnök, az új kormánytagot szerda délután be is iktatták hivatalába. Ezzel lezárult a korábbi miniszter, Vlad Voiculescu leváltása miatt egy hete kezdődött kormánykoalíciós válság.
2021-04-22: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Kárpát-medencei kézművesek seregszemléje
Ma online megnyílik a XVII. Élő Népművészet – Országos Népművészeti Kiállítás, a Kárpát-medencei kézművesek ötévente megrendezett legnagyobb seregszemléje. A több mint másfél ezer népművészeti alkotást felvonultató tárlatnak a budapesti Hagyományok Háza ad otthont.