KézilabdaMenesztették a vezetőedzőt

2021. június 9., szerda, Sport

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata azonnali hatállyal menesztette David Davis vezetőedzőt. „Az idei szezon eredménytelensége miatt a klub vezetése úgy döntött, hogy felmenti a spanyol szakembert feladatai alól” – írta hétfői közleményében a klub.

  • Fotó: MTI / Piotr Polak
    Fotó: MTI / Piotr Polak

A 44 éves tréner 2018-ban érkezett Veszp­rémbe, és „kritikus időpontban vette át a csapatot”, majd még abban az idényben a fináléba vezette az együttest a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében.

Davis 137 tétmérkőzésen irányította a gárdát, 114 győzelem mellett 3 döntetlent ért el és 20 alkalommal kikapott. Egy magyar bajnoki címet, egy Magyar Kupa- és egy SEHA Liga-győzelmet ünnepelhetett a csapattal.

Az idei szezon viszont nem sikerült jól a veszprémi együttesnek, a spanyol szakemberrel ebben az évben csak a Magyar Kupában tudtak diadalmaskodni, a bajnokságban kettős vereséggel bukták el a döntőt az ősi rivális Pick Szeged ellen, míg a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőben búcsúzott a csapat.

A veszprémi közlemény kitért arra is, hogy az új vezetőedző személyéről, illetve a szakmai stáb összetételéről július 1-jéig adnak tájékoztatást, de a közeljövőben további gyökeres szerkezeti és személyi változások várhatóak a csapat háza táján.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mi lenne a helyes medve-ügyben?


eredmények
szavazatok száma 2864
szavazógép
2021-06-09: Sport - :

Szoboszlai az Eb legnagyobb hiányzói között (Labdarúgás)

A pénteken kezdődő, részben budapesti és bukaresti rendezésű Európa-bajnokságot sérülés vagy egyéb okok miatt kihagyni kénytelen legnagyobb nevei között szerepel Szoboszlai Dominik a Kicker szerint.
2021-06-09: Magazin - :

Leszakadt a Bigér-vízesés kőtömbje

Hétfő délután leszakadt a bánsági Néra-Beusnica-szurdok Nemzeti Parkban található Bigér-vízesés óriási kőtömbje – közölte közösségi oldalán az állami erdőket kezelő Romsilva Országos Erdőtársaság.