Elhalálozás

2021. június 24., csütörtök, Elhalálozás

Részvét
Megrendüléssel értesültünk GÁL (DÁVID) ANNA MÁRIA haláláról. Vigasztalódást kívánva a családnak, búcsúznak tőle a sepsiszentgyörgyi 2-es számú Ipari Líceum 1975-ben végzett
osztálytársai és
osztályfőnöke.
1116619

Köszönet
Tiszta szívből köszönjük mindazoknak, akik drága gyermekünk,
SIMON LAJOS ATTILA
temetésén részt vettek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, együttérzésükkel támogattak. Emlékét szívünkben őrizzük mindörökké.
Szülei, bátyja, István
és családja
4322210
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik a komollói SZABÓ ZSOLT temetésén részt vettek, koporsójára és sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak. Külön köszönet a rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek, jó szomszédoknak, volt munkatársaknak, valamint a faluközösségnek, a református egyházközségnek és a nőszövetségnek az együttérzésért és önzetlen segítségért.
A gyászoló család
4635/b

Megemlékezés
Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a sepsiszentkirályi születésű, Sepsiszentgyörgyön élt
szeretteinkre: a négy éve
elhunyt Édesanyánkra,
SZILVÁSI TERÉZRE, a húsz éve elhunyt Édesapánkra, SZILVÁSI SÁNDORRA és a 60 éve elhunyt testvérünkre, SZILVÁSI MATILDKÁRA. Pihenésük legyen csendes, emlékük áldott.
Terike és Zoli
1116618
Édesanyánkra,
BERECZKY LAJOSNÉ
SIMON ILONKA tanítónőre emlékezünk halálának 16. évfordulóján mély fájdalommal, soha el nem múló szeretettel és tisztelettel.
Leányai, Márta és Edit,
valamint unokái
4322154
Tíz éve távozott szerettei köréből a zetelaki születésű ORBÁN ESZTER (szül. PÁL). Emlékét örökké a szívünkben őrizzük.
Gyerekei és unokái
4322189
JÁNÓ ALBERT, a drága férj és édesapa másfél éve távozott szeretteitől. Emléke szívünkben örökre megmarad.
A szerető családja
4322194
Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk id. NISZTOR ERZSÉBETRE halálának negyedik
évfordulóján.
Szerettei
4322195
Bús temető csendes susogása, oda megyünk hozzád, ez maradt csak hátra. Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, minket és mindent, amiért küzdöttél. A jó Isten áldja drága jó szíved, angyalok simogassák dolgos két kezed. Nem hagytál el minket, csak pihenni mentél, köszönjük, hogy éltél és minket szerettél. Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága jó édesanyára, nagymamára, NISZTOR ERZSÉBETRE halálának harmadik évfordulóján. Pihenése legyen
csendes, emléke áldott.
Szerettei
4322196
Bús temető csendes susogása, oda megyünk hozzád, ez maradt csak hátra. Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, minket és mindent, amiért küzdöttél. Fájó szívvel
emlékezünk az árkosi
SZÁSZ JOLÁNRA,
aki hat hónapja távozott
szerettei köréből.
Szerettei
4322198
„A szeretet soha el nem fogy.” (1Kor. 13,8.) Kegyelettel
emlékezem az árapataki
KEREKES ANDRÁSRA (Bandi) halálának negyedik évfordulóján. Pihenése legyen békés, felejthetetlen emléke áldott.
Özvegye
4322200
„A szeretet soha el nem fogy.” (1Kor. 13,8.) Fájó szívvel
emlékezünk MÁRTON GÉZA református lelkipásztorra
halálának 18. évfordulóján.
Emléke legyen áldott.
Szerettei
4322208
Bús temető csendes susogása, oda megyünk hozzád, ez maradt csak hátra. Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, minket és mindent, amiért küzdöttél. A jó Isten áldja drága jó szíved, angyalok simogassák dolgos két
kezed. Nem hagytál el minket, szerettél. Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel
emlékezünk az illyefalvi
id. DEMETER ZOLTÁNRA, aki egy éve távozott szerettei köréből. Áldott legyen a hely, ahol örök álmát alussza.
Bánatos özvegye,
négy gyermeke
és azok családja
4322202
Csendesen elmentél, mint a lenyugvó nap, de lelkünkben élsz és örökre ott maradsz. Jóságát, szeretetét szívünkbe zárva, könnyes szemmel
emlékezünk a maksai
ifj. BARICZ FERENCRE
halálának 13. évfordulóján.
Pihenése legyen csendes,
emléke áldott.
Testvére, Erzsébet és családja
4322205
Másképp lenne minden, hogyha velünk lennél, ha hozzánk szólnál, ha ránk nevetnél. Elvitted a derűt, a melegséget, csak egy fénysugarat hagytál, és az emlékedet. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi FRENKÓ ILDIKÓRA, akit ma hat hete kísértünk utolsó útára. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Kívánják a szerettei.
4322206
Egy pillanat volt, és megállt a szíved, melyben nem volt más, csak jóság és szeretet. Tiéd a csend és a nyugalom, miénk a könny és a fájdalom. Fájó szívvel emlékezünk az árkosi id. NAGY TIHAMÉRRA halálának 6. hetében. Emléke szívünkben örökké élni fog.
Gyászoló szerettei
4322199

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 778
szavazógép
2021-06-24: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Tánc
A Háromszék Táncegyüttes ma 19 órától a Tiszta című néptáncszínházi előadásával zárja a 2020/21-es évadot Sepsiszentgyörgyön a Háromszék Táncstúdióban. Rendező-koreográfus: Juhász Zsolt m. v. Jegyeket a központi jegyirodában lehet vásárolni. Telefon: 0267 312 104.
2021-06-24: Sport - :

Péntektől edzőtáborban folytatják a felkészülést (Labdarúgás)

A Sepsi OSK immár kilenc napja gőzerővel készül a jövő hónapban rajtoló bajnokságra és az Európa Konferencia Liga selejtezőjére. A sepsiszentgyörgyi csapat eddig hazai környezetben edzett, pénteken az osztrák Kaprunba utaznak, ahol július 9-ig tartózkodnak. Az edzőtáborban öt felkészülési mérkőzést is játszanak.