Gyermekeink

2021. július 8., csütörtök, Család
Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 763
szavazógép
2021-07-08: Család - :

Gondolatainkból lesznek az érzéseink (3.)

Nem a sértések, bántások teszik beteggé az embert, hanem az, amiképpen valaki átéli és feldolgozza ezeket. Nem a nehézségek nemesítenek, hanem az a hozzáállás, ahogyan a megterhelő körülményekre reagálunk. Érzéseink olyan változékonyak tudnak lenni, akárcsak az időjárás – hol égig ujjongók, hol halálosan szomorúak.
2021-07-08: Család - :

Az egészséges szervezetet is megterheli (Hőségriadó)

A hét hátralevő felében kánikulai meleg várható, amikor hőségriadóval figyelmeztetnek az elővigyázatossági szabályok betartására. Hőségriadót akkor rendelnek el, ha a napi középhőmérséklet legalább három egymást követő napon eléri vagy meghaladja a 27 Celsius-fokot.