Női kosárlabdaA második felkészülési meccsüket is megnyerték

2021. szeptember 9., csütörtök, Sport

A Magyarországon edzőtáborozó Sepsi-SIC együttese megnyerte második felkészülési mérkőzését, miután kedd este 80–69 arányban diadalmaskodott a BKG Prima Szigetszentmiklós vendégeként. A zöld-fehérek vasárnap tizenkilenc pontos különbséggel, 76–57-re nyertek a budapesti TFSE-MTK csapata ellen.

  • Fotó: Miska Brigitta
    Fotó: Miska Brigitta

A szigetszentmiklósi városi sportcsarnokban lejátszott mérkőzést a házigazda BKG Prima kezdte valamivel jobban, a magyar csapat 23–20-ra nyerte meg az első negyedet. A zöld-fehér úthenger a második szakaszban indult be igazából, s Zoran Mikes tanítványai a félidőben már 51–39-re vezettek. A harmadik tíz percben már kevesebb pont esett, de a mieink így is tovább tudták növelni előnyüket és 66–47-es állásról indult az utolsó negyed. Ebben megint a szentmiklósiak voltak jobbak, de az ötszörös bajnok és hatszoros Román Kupa-győztes kosárlabdacsapatunk végül 80–69 arányban behúzta második magyarországi edzőmérkőzését is.

Eredmény: BKG Prima Szigetszentmiklós–Sepsi-SIC 69–80 (23–20, 16–31, 8–15, 22–14). Pontszerzők: Solanc 8, Campisano 20/3, Zivaljevic 25/6, Angyal 11/3, Vári 5/3, illetve Pašić 10/3, Ghizilă 2, Miljković 21/9, Orbán 6, Cătinean 2, Croitoru 2, Neagu 2, Podar 3, Fraser 32/3. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Hol tervez nyaralni idén?









eredmények
szavazatok száma 337
szavazógép
2021-09-09: Sport - :

Edzőtáborban készültek a versenyidőszakra (Karate)

A sepsiszentgyörgyi Sport-All Sport Club karateszakosztályának versenyzői és utánpótláskorú sportolói a kommandói ifjúsági táborban szervezték idei versenyidőszakra hangoló edzőtáborukat. A táborban számos válogatott sportoló mellett helyet kaptak az újonnan feltörekvő gyermeksportolók is. A tizenegy napos edzőtábort közel negyven sportoló teljesítette, az utolsó három napra csatlakoztak a legkisebb karatésok is.
2021-09-09: Sport - :

Háromszéken az országos bajnokság (Tájfutás)

Péntektől vasárnapig három háromszéki helyszínen, Sepsiszentgyörgyön, Kézdivásárhelyen és a Rétyi Nyírben tartják az egyéniben és váltóban meghirdetett tájfutó országos bajnokság 2021-es kiírását. A szervezők elmondása szerint mintegy 300 résztvevője lesz az eseménynek.