Ütközés Kökösnél

2021. szeptember 13., hétfő, Közélet

Összeütközött egy furgon és egy kamion hétfőn délelőtt a Kökösön árhaladó 11-es országúton.

A balesetben a furgon 21 éves utasa megsérült. Huzamosabb ideig az úton csak egy sáv volt használható. A rendőrök mindkét vezetőt alkoholszondába fújatták, egyik sem fogyasztott szeszes italt. A kivizsgálást folytatják. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint ki a legfőbb hibás a kormányválságért?


eredmények
szavazatok száma 959
szavazógép
2021-09-13: Közélet - Hecser László:

Alapfokon elítélték a nagyajtai polgármestert

A Sepsiszentgyörgyi Bíróság alapfokon három év börtönre és az okozott kár megtérítésére ítélte Bihari Edömér nagyajtai RMDSZ-es polgármestert és Barta István Zsolt községi jegyzőt, továbbá öt évre eltiltotta őket jelenleg betöltött tisztségeik viselésétől. A nem jogerős ítélet szerint a hivatallal való visszaélésért elítéltek büntetését feltételekhez kötve öt évre felfüggesztik. Az ítélet a kiközléstől számítva tíz napon belül megfellebbezhető – áll a romániai bíróságok portálján közzétettekben.
2021-09-14: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Könyvbemutató
BENKŐ EMŐ ny. magyarnyelv- és irodalomtanár ma 19 órától Baróton az Erdővidék Múzeuma Kászoni Gáspár Termében bemutatja a Tortoma Könyvkiadó gondozásában megjelent Magyar nyelv – Madárnyelv című kötetét. Házigazda: Demeter László muzeológus. A kötet a helyszínen megvásárolható.