Női kosárlabdaCsapatbemutató és újabb edzőmérkőzések

2021. szeptember 14., kedd, Sport

Újabb Euroliga-selejtezőre készülő ötszörös bajnok és hatszoros Román Kupa-győztes kosárlabdacsapatunk, a Sepsi-SIC csapatbemutatót és két újabb edzőmérkőzést tart a napokban, ellenfele pedig a szerb bajnokságban érdekelt újvidéki ŽKK Vojvodina 021 együttese.

  • Fotó: Miska Brigitta
    Fotó: Miska Brigitta

A három magyarországi formaellenőrző mérkőzés után a megyeszékhelyi Sepsi-SIC itthon folytatja felkészülését a jövő héten esedékes női kosárlabda Euroliga-selejtezőre és a hónap végén rajtoló 2021–2022-es román bajnoki idényre. A zöld-fehérek előzetesen a Montana alakulatával egyeztettek két barátságos meccset, ám a bolgár ezüstérmes váratlanul visszamondta sepsiszentgyörgyi vendégszereplését, így együttesünknek új edzőpartnert kellett keresnie. Így esett a választás az Aleksandar Jovanović irányította, újvidéki ŽKK Vojvodina 021-re, amely ellen együttesünk ma 19 és szerdán 16 órától lép pályára a Sepsi Arénában.

Az esti mérkőzés előtt csapatbemutatót tart a Sepsi-SIC, az eseményre pedig ingyenes a belépés. „A hatályos járványügyi szabályok értelmében az ülőhelyek 75 százaléka használható. A mérkőzéseken pedig azok vehetnek részt, akiknek van oltási igazolványuk, bizonyítani tudják, hogy az elmúlt 180 napban átestek a koronavírus-fertőzésen, 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszttel vagy 48 óránál nem régebbi negatív gyorsteszttel rendelkeznek. Utóbbit a belépés előtt is elvégezhetik, ára 30 lej” – adta hírül közösségi oldalán ötszörös bajnok és hatszoros Román Kupa-győztes kosárlabdacsapatunk. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint milyen lesz a járvány negyedik hulláma?eredmények
szavazatok száma 1028
szavazógép
2021-09-14: Elhalálozás - :

Elhalálozás

2021-09-14: Sport - :

Először nyert GS-tornát Medvegyev (Tenisz, US Open)

Az orosz Danyiil Medvegyev nyerte meg a New Yorkban rendezett amerikai nyílt teniszbajnokság férfi egyes versenyét, a vasárnapi döntőben három sima szettben diadalmaskodott a világelső Novak Đoković felett. Medvegyev pályafutása 13. trófeája mellé 2,5 millió dollárt kapott.