ElőzetesVI. Tusnád ásványvíz székely szupermaraton

2007. július 19., csütörtök, Sport

Augusztus 5-én immár hatodik alkalommal szervezik meg a Tusnád ásványvíz székely szupermaratont a Csíkszeredai Városnapok keretében.

A sportesemény célja, hogy szórakozási és versenylehetőséget teremtsen a mozgás, a sport kedvelőinek. Az útvonal: Csíkszereda —Csíkszentkirály —Csíkszentmárton —Csíkkozmás —Tusnád —Verebes —Csatószeg —Csíkszentsimon —Csíkszentimre —Csíkszentkirály —Csíkszereda. A táv hossza 46 km. Ellenőrző és ,,frissítő" pontokat 11,5 kilométerenként határoztak meg a szervezők. A résztvevők egyéni és váltó (négytagú) versenyszámban mérhetik össze erejüket. A maratonra 2007. augusztus 3-ig lehet feliratkozni, a részvételi űrlap letölthető a Hargita Megyei Sportigazgatóság internetes oldaláról (www.dsjhr.ro), illetve Csíkszereda Polgármesteri Hivatalának honlapjáról (www.szereda.ro)

Hozzászólások
Szavazás
Mely párt jelöltjeit támogatja a vasárnapi önkormányzati választáson?eredmények
szavazatok száma 612
szavazógép
2007-07-19: Sport - x:

Befejezés előtt a kézdi­vásárhelyi sportcsarnok

Legutóbbi sajtótájékoztatóján Török Sándor polgármester az épülő, 1200 férőhelyes sportcsarnok munkálatairól is szólt.
2007-07-19: Közélet - x:

Kommandón behajtják az idegen lovakat

Kommandón és környékén ismét megjelentek a gazdátlanul kószáló idegen lovak. A helybeliek szerint kovásznai és papolci emberek nyárelőn felvezetik lovaikat a Kommandó környéki legelőkre, és őszig ott felejtik őket.