Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

LabdarúgásNem vásárolnak helyet

2007. július 19., csütörtök, Sport

A C-ligás kézdivásárhelyi focicsapatról az utóbbi időben nem is egy cikk jelent meg, mindenki a bűnbakot keresi, amiért a KSE kieső helyen, a táblázat 17. helyén fejezte be a bajnokságot.

Török Sándor polgármester álláspontjára is kíváncsiak voltunk, ezért megkérdeztük tőle, hogyan látja a focicsapat jövőjét, támogatják-e majd anyagilag az együttest.

— Akárcsak eddig — így a polgármester —, az önkormányzat a korábban megígért formában támogatja a csapatot, egyrészt díjmentesen bocsátja rendelkezésére a sportbázist, másrészt céltámogatás formájában segíti a labdarúgást. Csak a pálya használata meghaladja az 1,5 milliárd régi lejt, amihez még hozzáadódik az első fél évben az önkormányzattól átutalt félmilliárd régi lej. Egy biztos, ősztől a D-osztályban folytatja a KSE a focit.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?







eredmények
szavazatok száma 1156
szavazógép
2007-07-19: Sport - Tibodi Ferenc:

MIÉRT országos asztalitenisz-bajnokság (Előzetes)

Az augusztus 3. és 5. között Nagykárolyban sorra kerülő viadal célja a sport mint értelmes időtöltés, az egészséges életmód népszerűsítése fiataljaink körében, valamint kapcsolatteremtés, -fenntartás az ország magyar ifjúsági szervezeteinek képviselőivel.
2007-07-19: Közélet - x:

Beleástak a vízvezetékbe

Pár órás zavart okozott tegnap a sepsiszentgyörgyi Szemerja negyed tömbházaiban, hogy a vízvezetéket egy engedély nélkül ásatásokba kezdő vállalkozó elvágta. A környékbeliek csapjain sáros lé folyt. A városi közüzemek szerelőcsapata délutánra kijavította az illetéktelen beavatkozás okozta kárt. (demeter)