CselgáncsHázi viadal a Nagy Mózes Sportklubnál

2021. december 2., csütörtök, Sport

Az elmúlt hétvégén huszonkettedik alkalommal rendezték meg a cselgáncs Kézdivásárhely Kupát, amelyen az eddigi hagyományokkal szakítva csak a Nagy Mózes SK sportolói vettek részt. Veres László elmondása szerint mintegy ötven dzsudoka lépett tatamira a családias hangulatú megmérettetésen.

Egy év kihagyás után pénteken a Nagy Mózes SK cselgáncsszakosztálya és a Bíbor SK szervezésében került sor a huszonkettedik Kézdivásárhelyi Kupára, amely idén házi versenyre sikeredett, hiszen csak a két szervező csapat sportolói vettek részt azon. A hagyományos viadalról Veres László edző elmondta, hogy ez alkalommal a mozgáson, a kikapcsolódáson és a szórakozáson volt a hangsúly, a kupaverseny korcsoportjai U8-tól egészen U20-ig terjedtek, és a 22–90 kilogramm közötti súlycsoportokban mintegy 50 dzsudoka harcolt a legjobbaknak járó elismerésért. A céhes városi éremkovács emellett díjazta a 2021-es esztendő legjobb sportolóit, ám most mindenki, aki tatamira lépett, érmet és oklevelet kapott. Cselgáncsozóink számára ezzel még nem ért véget az aktuális szezon, hiszen december közepén készülnek a tusnádfürdői Sólyomkő Kupára, persze, ha a járványügyi helyzet engedi. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Tavalyhoz képest Ön szerint idén miként alakul a jövedelmi helyzete?
eredmények
szavazatok száma 1012
szavazógép
2021-12-02: Sport - :

Ismét megtartották a Dobolyi Aladár Emlékversenyt (Asztalitenisz)

Egy év kihagyás után az elmúlt hétvégén ismét megtartották a hagyományos asztalitenisz Dobolyi Aladár Emlékversenyt Kézdivásárhelyen, amelyet összesen tizenöt dobogós helyezéssel zártak a háromszéki sportolók. A kétnapos viadalon a házigazda Nagy Mózes SK és a megyeszékhelyi Sepsi ISK mellett további négy klub képviseltette magát.
2021-12-02: Sport - :

Szlovákia ellen kezd a magyar válogatott (Női kézilabda-világbajnokság)

Tegnap megkezdődött Spanyolországban a női kézilabda-világbajnokság. A magyar válogatott a csoportkörben ma Szlovákia, szombaton Csehország, hétfőn pedig Németország csapatával találkozik Llíriában. A magyar szövetség elvárása, illetve Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány célkitűzése a negyeddöntőbe jutás. Mindhárom találkozó 21.30-tól kezdődik, a mérkőzéseket az M4 Sport és a Digi Sport élőben közvetíti.