Huszonnyolc éves fiatal hunyt el a csütörtök esti balesetben

2021. december 3., péntek, Közélet

Amint jeleztük, halálos baleset történt csütörtökön délután 5 órakor Sepsiszentgyörgy Oltszem felőli kijáratánál a 12-es főúton. Részletekkel jelentkezünk.

  • Képünk illusztráció
    Képünk illusztráció

A Kovászna megyei rendőr-főkapitányság tegnap gyors közleményben ismertette a száraz esetet. Lapunk érdeklődésére Radu Stroe szóvivő péntek délben részletezte: két személygépkocsi összeütközött. Egyikük vezetője munkatársuk, egy 40 éves rendőr, szolgálaton kívül, szabad idejében saját gépjárművével utazott. Az ütközés nyomán súlyos sérüléseket szenvedett, a Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórházba szállították ellátásra. A másik sofőr, egy 28 éves fiatalember szörnyethalt a balesetben. Kérdésünkre, hogy mi volt a baleset oka, a szóvivő azt válaszolta, egyelőre még nem tudni, a kivizsgálást folytatják. Csütörtökön este hosszabb időre elzárták az utat a forgalom elől. Az Oltszem felől érkezőket a gidófalvi útkereszteződésnél letérítették. A városban a Sepsi Aréna előtti körforgalomnál zárták le az utat. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Tavalyhoz képest Ön szerint idén miként alakul a jövedelmi helyzete?
eredmények
szavazatok száma 1012
szavazógép
2021-12-03: Máról holnapra - Farkas Réka:

Tisztelet vagy megalkuvás?

A román nemzeti trikolór színeivel világították ki december elsején a csíkszeredai Szakszervezetek Művelődési Házát, Kolozsváron idén is hiányzanak a magyar feliratok a karácsonyi vásáron, a román mellett angol, német és roma nyelven csendülnek fel dalok a kincses város főterén, magyart azonban még véletlenül sem hallani – két hír 2021 Romániájából. Gesztus és gesztus hiánya, mondhatnánk, csakhogy többről van szó.
2021-12-03: Belföld - :

Minden megye három ezrelék alatt

Az előző naphoz képest több új fertőzést és több mint háromszor annyi elhalálozást jelentettek, de egészében véve még mindig csökkenőben vannak a járvány mutatói: már egyetlen megyében sem magasabb a fertőzöttség 3 ezreléknél, és a 2 ezreléket is csak hat megyében haladja meg. Apad a kórházi kezelésre szoruló koronavírusos betegek száma is.