2—3Futsal: Brassói Design—Sepsi FC 6—5

2008. december 2., kedd, Sport

Újabb mérkőzést veszített el a Sepsiszentgyörgyi Futsal Club, amely tegnap este az A-osztályos teremlabdarúgó-bajnokság 12. fordulójában a Cenk alatti városban vendégszerepelt.

Bódi Attila tanítványai a mérkőzés teljes egésze alatt irányították az összecsapást, együttesünk vezetett 3—1-re, majd 4—2-re és 5—2-re is, de a Robert Ghioane és Marius Năstasa által alkotott bírói páros mindent megtett annak érdekében, hogy a Sepsi FC ne nyerje meg a találkozót. Nagyon szép meccs volt, csak a játékvezetők nagyon ellenünk voltak — nyilatkozta Tóth Géza, csapatunk egykori játékosa. A szentgyörgyiek góljait Mánya (2), Bende (2) és Bujdosó szerezte. A megyeszékhelyi csapat: Klein, Tombácz, Bocz, Gazda, Farkas, Szőcs, Bujdosó, Zsigmond, Mánya, Micu, Bende. A Sepsi FC legközelebb december 6-án lép pályára a sepsiszentgyörgyi Szabó Kati Sportcsarnokban, ahol a Piatra Neamţot látja vendégül.

(tibodi)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 767
szavazógép
2008-12-02: Sport - x:

Mikulás-futás (Atlétika)

Ha december, akkor Mikulás-futás. December 6-án, szombaton délelőtt a 18. kiadását rendezik meg ennek a hagyományos gyerekversenynek, amelynek szervezője a sepsiszentgyörgyi Gáll Lajos Futókör.
2008-12-02: Sport - x:

Bowling: Már bajnok a Trio Bodok

Egy fordulóval a megyei bowlingbajnokság befejezése előtt már bajnoknak mondhatja magát a Trio Bodok, hiszen az alakulat fölényesen, nyolc ponttal vezeti a pontvadászatot. A 9. forduló eredményei: Vital—Tokány 1747—1395, Trógerek—Csíkiak 1761—1738, Trio Bodok—Multi Nr. 1952—1842.