Kézilabda: Nagy Mózes Kupa

2008. december 2., kedd, Sport

Négy jó képességű ifjúsági III-as korosztályú együttes — a Rămnicu Vâlcea-i Kémia, a Piatra Neamţ-i Sportlíceum, a Bukaresti Corbeanca ISK és a Kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub — vett részt a Kézdivásárhelyen megrendezett Nagy Mózes Kupa-viadalon, melyet végül a Kémia nyert meg jobb gólkülönbségének köszönhetőan a rendező kézdivásárhelyiek előtt.

A Nagy Mózes SK eredményei: 28—28 a Kémiával, 26—19 a Corbeanca ISK-val és 19—12 a Sportlíceummal. A végeredmény:

1. Rămnicu Vâlcea-i Kémia, 2. Nagy Mózes Sportklub — Cristina Amariei, Beke Judit, Kelemen Henrietta, Kerestély Réka, Kertész Eszter, Mátis Henrietta, Mátis Zita, Mátis Zsuzsa, Milik Laura, Voloncs Júlia, Voloncs Orsolya, edző: Szász Csaba —, 3. Bukaresti Corbeanca-ISK, 4. Piata Neamţ-i Sportlíceum. A torna legtechnikásabb játékosa Mátis Henrietta. (á)

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 231
szavazógép
2008-12-02: Sport - x:

Teke: Veres Gyula ezüstje

Az árkosi tekéző, Veres Gyula részt vett a marosvásárhelyi országos egyéni, páros és sprintbajnokságon. Egyéniben 5727 fával az előkelő 7. helyen zárt, a sprintszámban viszont a döntőig jutott, s ott ezüstérmet nyert. Gratulálunk! (á)
2008-12-02: Sport - x:

Szavazzanak 2008 legjobbjaira

Több évtizedes hagyományunkhoz hűen idén is lehetőséget teremtünk kedves olvasóinknak, sportbarátainknak — természetesen, nem zárjuk ki a polgármestereket, politikusokat sem, számukra is adott a lehetőség, sőt, el is várjuk, éljenek vele —, hogy leróják tiszteletüket, elismerésüket, hogy kifejezzék köszönetüket sportolóink előtt, akik a mögöttünk maradt közel egy év alatt eredményeikkel, tetteikkel a hazai és nemzetközi küzdőtereken — a pekingi olimpiai játékokon, a világ- és Európa-bajnokságokon — öregbítették megyénk sporthírnevét.