Kerékpáros baleset

2022. június 23., csütörtök, Közélet

Biciklisgázolást jelentettek kedd reggel Sepsiszentgyörgy közelében, a szépmezői úton.

  • Illusztráció
    Illusztráció

A rendőrség tegnapi közleménye szerint egy 62 éves férfi által vezetett, furgonból és utánfutóból álló szerelvény elsodort egy biciklist. A 78 éves áldozat az úttestre esett, a rendőrség tájékoztatása szerint könnyebb sérüléseket szenvedett, kórházba szállították ellátásra. Sem a gépkocsivezető, sem a kerékpáros nem fogyasztott szeszes italt. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával folytatják a kivizsgálást. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön hol tervezi idei nyaralását?
eredmények
szavazatok száma 659
szavazógép
2022-06-23: Közélet - Bokor Gábor:

Fejlesztésre pályáznak, bővítik az ivóvízhálózatot (Kommandó)

Jelentős infrastrukturális fejlesztéseket terveznek Kommandón. Saját forrásokkal is rendelkeznek, de az Anghel Saligny országos fejlesztési terv keretében benyújtott pályázatokból is várnak pénzt a megvalósításhoz. Elkészítették a község elsődlegességi listáját, és ennek függvényében iktatták a pályázati dokumentumokat – tudtuk meg a kommandói községházán Kocsis Béla polgármestertől és Opra-Béni János alpolgármestertől.
2022-06-23: Közélet - :

Jogosítvány nélkül

Gépjárművezetői jogosítvány nélküli gépkocsivezetőt értek tetten a községi rendőrőrs munkatársai kedd délután Előpatakon – közölte tegnap a rendőrség.