Labdarúgás, IV. liga

2007. július 23., hétfő, Sport
Két győzelem és egy döntetlen

Két győzelemmel és 3—3-as remivel zárta az első heti felkészülését a zágoni bajnokcsapat.

A Sugásfürdőn edzőtáborozó Zágon döntetlent játszott a négyfalusi II. ligás csapattal, a háromszékiek góljait Kónya és Badi lőtte. Szűcsék következő ellenfele Vidombák volt, amelyet 2—1-re vertek meg a zágoniak. A Kovászna megyei együttes góljait Kiss és Badi szerezte. Az elmúlt heti harmadik felkészítő mérkőzésen Zágon a bodoki gárdát taposta le 9—1-gyel. Gólszerzők: Kónya, Seciu, Moga, Molnár, Badi és Kiss. A IV. ligás bajnokcsapat szerdán a Bukaresti Juventus gárdája ellen lép pályára, majd pénteken a Brassó megyei Tatrang lesz a zágoniak következő ellenfele. Mindkét találkozónak a sepsiszentgyörgyi Electro-pálya ad majd otthont 18 órától.

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1536
szavazógép
2007-07-23: Sport - Tibodi Ferenc:

Labdarúgás, III. liga

A III. csoportban Sepsiszentgyörgy
Ismerjük meg hazánkat jelige alatt újabb földrajzi táj felé irányították Sepsiszentgyörgy labdarúgóit, Moldva helyett az ország középpontját jelölték ki számukra. A labdarúgás tekintetében talán egy erősebb csoportba sorolták az együttest — talán. A végső szó csapatunké lesz, a játékosoké, akik megfelelő feltételek biztosítása mellett tudják igazolni, hogy nem felejtettek el focizni Sepsiszentgyörgyön. És most nézzük a csoport összetételét: Sepsiszentgyörgyi Transkurier (de lehet, hogy nem ez lesz a neve), Brazi-i Kémia, Ploieşti-i Astra, Ploieşti-i Compet, Ploieşti-i Petrol II., Breazai Tricolor, Bukaresti Aversa, Bukaresti Rapid II., Titui Electrosid, FC Chitila, Bufteai SC, FC December 1., Clinceni-i SC, Târgoviştei FCM II., Filipeştii de Pădure-i SC, FC Vidombák, Predeali FC, Tatrangi Egyesülés.
2007-07-23: Sport - x:

Alonso győzött (Forma—1)

Fernando Alonso, a McLaren-Mercedes spanyol pilótája nyerte az 58. Forma—1-es gyorsasági világbajnokság tizedik versenyét, a Nürburgringen rendezett Európa Nagydíjat. A második helyet a brazil Felipe Massa (Ferrari), a harmadikat az ausztrál Mark Webber (Red Bull) szerezte meg. A pontversenyben vezető brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) kilencedikként ért célba. Előnye az összesítésben két pontra csökkent Alonsóval szemben.