FutsalBarátságos mérkőzés — Tibodi Ferenc

2009. január 12., hétfő, Sport

Január 17-én, szombaton barátságos mérkőzést játszik a Sepsiszentgyörgyi Futsal Club.

A háromszéki együttes ellenfele nem lesz más, mint a címvédő Székelyudvarhelyi SK. Bokor Jánostól, a megyeszékhelyi gárda egyik játékosától megtudtuk, hogy teremlabdarúgó-csapatunk január 15-én kezdi meg felkészülését a tavaszi idényre.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1498
szavazógép
2009-01-12: Sport - x:

Remek szentgyörgyi szereplés (Kutyaszán) — Tibodi Ferenc

Egy második, egy harmadik és egy negyedik helyezést értek el a háromszéki hajtók az idénynyitó balánbányai Snow Dogs 2009 nevet viselő szánhúzó versenyen. Mint ismeretes, Sepsiszentgyörgyöt és megyénket Zágoni Zsolt és Kovács Attila képviselte a hargitai viadalon.
2009-01-12: Sport - x:

Évi értékelő (Atlétika)

A megyei atlétikai szövetség — tájékoztatott Kodolányi András, a szövetség elnöke — január 15-én, csütörtökön 13 órai kezdettel tartja évi értékelő ülését a megyei sportigazgatóság gyűléstermében, és erre szeretettel várja a sportágban dolgozókat.